ВИДЕО 2

Проблеми и Решения

Ще се радвам да споделиш мнението си в коментарите по-долу

Абонирай се
Уведомете за
guest

33 Коментари
Най-новият
Най-старият
Вградени обратни връзки
Покажи всички коментари
Галя Славова Димитрова

Благодаря за споделената информация.
Много полезно и ползотворно видео беше.
Радвам се, че вече има човек, който да разясни толкова важни неща.
От скоро се занимавам с рисуване.
Аз съм творец от новата епоха и съм Мастер Кундалини Рейки. Рисувам енергийни картини като повечето ми картини са рисувани с пръсти и са абстракция с различни цветови форми.
Но сега за мен е по-важно как да се реализирам на пазара и да продавам картините си , и как да привлека ценители, които да имат желание да ги купуват.
С интерес отивам на трето видео.

Последно променено 10 часове преди by Галя Славова Димитрова
Китова

Благодаря за второто видео! Научават се и нови неща! Очаквам с нетърпение и третото видео! Успех!!!

Дамян

Благодаря! 🙂 Успех и от мен! 🙂

Миглена

Много благодаря за споделената информация. Аз също използвам снимки. Още като бях малка баща ми ме насочи към използването им и така до ден днешен. 🙂

Stiliyan Savov Savov

Много благодаря за прекрасното ентусиазирано видео! Винаги съм рисувал от снимка. Това наистина е много добър начин за рисуване. Отново благодаря за ентусиазма който се излъчва от видеото и съм много обнадежден. Успех.

Дамян Петров

Чудесно! Радвам се, че сме на едно мнение!

Лиляна

Благодаря за урока,който ми даваш.Той е безценен!

Дамян Петров

Радвам се, че го оценяваш Лиляна!

Дими Йорданова

Видеата са много приятни, полезни и вдъхновяващи! Много благодаря!

Дамян Петров

Радвам се, че то харесват!

Динета

Харесва ми концепцията. Особено много съветите за психическата нагласа са ценни.

Мирослава

Здравейте!
Направили сте прекрасно видео с подходящите съвети. Споделям мнението, че рисуването по снимка е по-добър вариант за рисуване.

Дамян Петров

Благодаря за обратната връзка! 🙂 Радвам се, че съм бил полезен!

Еленита

Ценен урок!

Дамян Петров

Чудесно!!! 🙂 Радвам се, че мога да съм полезен!

Гергана Симеонова

Здравей,Дамяне!
Благодаря за второто видео – съгласна съм с това, което казваш в него и ще се възползвам от препоръките, за да усъвършенствам уменията си.
Поздрави и до скоро със следващото видео!

Зорка

Споделям мнението Ви, че е престъпление да не се използват съвременните технически средства с който можеш да уловиш неповторимостта на момента. Не винаги обаче живата действителнос е “жива” и на снимката.Понякога успяваш да предадеш емоцията на мимента, понякога не, остава си бездушен.
Очаквам следващото Ви видео.
С благодарност!

Тодор Станков

Аз започнах да рисувам с масло след като се вдъхнових от техниката на един български художник издал календат и след това този човек изчезна. Картините му ме разтърсиха до такава степен, че започнах чрез рисуването да го изследвам, да усетя самото пространствено усещане за движение, цветове, магия. Веднага продадох неговите репродукции, но след това се почувствах толкова зле, че дълго време не рисувах, а клиентите очакваха още, докато не ме разкриха и разсърдиха, че съм им продал евтино но репродукции. Много е трудно да се създаде авторска картина, такава която да не прилича много на снимката, но с времето се получават нещата. Времето е най- ценно и след всяка следваща картина ставах все по- добър. В един момент ми се прииска да рисувам с шпакли, бързи картини на един дъх. Лишото е, че моите приятели много не възприемат тази техника, била йм груба. Въпроса е дали да продължа да се развивап в тази насока без да се съобразявам с мненията или дали ще се продаде?

Веселина Иванова

Здравейте Дамян! Аз също рисувам по снимка и мисля,че нещата се получават . Грехота е да не се използват новите технологии . Нали за това се развива човечеството. Останалото е въпрос на виждане ,умение и талант разбира се. До скоро и успех!

Любка Балабанова

Хареса ми видео 2. Вие потвърдихте и моето заключение , да рисувам по снимка. Това е най- удобният начин за рисуване на моите картини, а те са реалистични.

Валентин

Видео урока ме накара да се замисля над неща за които не съм подозирал. Портретите който съм правил предизвикват огромни емоции на моделите въпреки, че те вече са виждали снимките си преди това. Може би несъзнателно изпускам неща който не ми харесват и подчертавам други който смятам за важни. По този начин без да се губи автентичността и приликата образа е разкрасен. Човека е същият но някак си по загадъчен, подмладен и романтичен. Клиентите казват, че били едно към едно, макар че разликата е голяма. Но не бях се замислял над това. Може да си купя специален монитор за да не гледам от лаптопа.Психологически още не съм готов да поставя рисуването като приоритет номер едно, но може и да се осмеля.

Русе

42г.работих като заводски художник и проектант в реклама .интересни са вашите видеа но вече годините са много

Shopping Cart
Scroll to Top