ВИДЕО 1

Формулата за Творчески Успех


Напиши ми долу коментар какво мислиш за Видеото 🙂

Абонирай се
Уведомете за
guest

96 Коментари
Най-новият
Най-старият
Вградени обратни връзки
Покажи всички коментари
Надя Сиамес

Хубаво, много зареждащо и силно мотивиращо видео.Поне аз така го почувствах. Имах нужда от нещо такова, защото от дълго време се чувствам като в задънена улица. Очаквам с нетърпение следващите видеа. Благодаря за това което правиш Дамяне ! Желая ти успех !

Дамян Петров

Чудесно! Радвам се, че съм бил полезен Надя!

Зорница

Благодаря за споделения опит и енергия! Успех!

Ели

Много благодаря за видеото! Чудесно е!

Марияна Георгиева

Благодаря Ви, г-н Петров -,за споделения опит, за Вашата непринуденост, за красотата, която създавате /картините Ви са прекрасни/! Очаквам с нетърпение следващото видео!

Дамян Петров

Чудесно! 🙂 Радвам се, че съм бил полезен!

Виолета Янева

Много полезно видео ,Дамян! Благодаря ти ,че споделяш това с всички творци! С нетърпение чакам видео 2 .

Дамян Петров

Радвам се, че съм полезен!

Krasimira Staleva

Благодаря за откровеността,за непринудения разказ за перипетиите, през които преминават повечето от нас! Такава е самата истина! Трудно е да нарисуваш картина, но най-трудно е да я продадеш!
Страхотно видео! Ако някой художник се е отчаял, трябва да го гледа! Това видео е лекарство за душата на твореца!
И преди съм попадала на Ваши публикации и са ми помагали! Благодаря за споделения опит!

Дамян Петров

Радвам се, че съм полезен! 🙂

Иванка

Прекрасни уроци

Дамян Петров

Мерси! 🙂 Радвам се, че съм полезен!

Даниела

Здравей Дамян,
Видеото е послание към тези, които искат да успеят там, където и ти търсиш по-нататъшна и още по успешна реализация. То, освен че ще помогне на много творци, е посяване на мощно кармично семе (според стара източна философия). Радвам се да се докосна до пътя на такива позитивни прекрасни млади хора като тебе.
Видеото излъчва непосредственост и благопожелание, затова е силно и заинтрегува.
Със сигурност продълженията му ще бъдат интересни и за тези, които си мислят, че знаят вече всичко в този бранш.
В очакване
Даниела

Дамян Петров

Мерси! 🙂

Диана

Благодаря, г-н Петров за споделеният опит, видеото ми беше много полезно.
Очаквам следващото с интерес.

Дамян Петров

Радвам се, че съм полезен! 🙂

Руслан Савов

Здравей г-н Петров, видеото беше много добро (предстоят явно още по-добри)! Трите стъпки може да се отнесат, към всяко изкуство, затова според мен видеото е много полезно! Аз не съм художник, макар, че съм се опитвал малко да рисувам… И аз вярвам, че и за изкуството има място (писатели, художници, комозитори и всяко друго)… Въпрос на нагласа е да може човек да се покаже и наложи. Това е работа като всяка друго, колкото може човек да работи и да изкара пари от каквото и да е друго толкова и от това, стига да има талант и упоритост да го развие… Макар, че според Рей Бредбъри човек може да твори всичко стига да се научи, тоест дори и талант не е нужен много, а ищах да се научиш… Има една негова книга “Дзен в изкуството да пишеш”… Според него всеки талант е свързан с много много опити и брак, докато се стигне съвършенството, тоест примерно човек ако реши да се научи да рисува, трябва целенасочено да се хване с това. Рисувайки много в един момент ще превърне опитите в рефлекс… 🙂 Благодаря за видеото!

Дамян Петров

Моля! 🙂 Радвам се , че мога да съм полезен!

Ивелина Иванова

Благодаря много за видеото. Някои мисли споделям и аз . Мислех ,че изкуството няма почва у нас, но от скоро промених нагласата си Беше ми много полезно. Очаквам следващото с нетърпение.

Дамян Петров

Чудесно! Радвам се, че съм полезен! 🙂

Еленита

Дамяне, безценен си! Полезно и мотивиращо видео, но с нетърпение очаквам следващите видеа! Благодаря ти!

Дамян Петров

Радвам се че съм полезен! 🙂

Полина

Благодаря ви ! Чакам с нетърпение и останалите видеа !

Дамян Петров

Радвам се че съм полезен!

Мариана

Изгледах с интерес! Браво за труда и готовността да споделяте!
Полезно, мотивиращо и зараждащото!
Благодаря!
Чакам следващите!
УСПЕХ!

Дамян Петров

Чудесно! Радвам се, че съм полезен!

Виктория Иванова

Не всеки е готов да сподели опита си, това е рядкост, защото само истински удовлетворените творци споделят опита си. Много мотивиращо, но и пораждащо още и още въпроси. Благодаря!

Дамян Петров

Радвам се , че съм полезен!

Пенка Гечкова

Благодаря! Видеото е мотивиращо.

Дамян Петров

Чудесно! Радвам се, че съм полезен!

Живка Кирова

Добро въведение и наистина стъпка едно ме изненада, но след като се замислих, установих, че логично това, което казвате!

Дамян

Всичко, което казавам е плод на многогодишен опит и дълбок анализ 🙂

Зорка

Поздрявам те за благородството и желанието да бъдеш полезен, да дадеш надежда и вяра на отчаяните.
Очаквам следващото видео.
Бъди благословен!

Тодор Станков

Самоук художник съм. Имах период в който чрез аукцион съм продавал репродукции, но исках да измислям свои неща. Те трудно се продават, сайта се скапа и вече не вървяха или ми се предлагаха обидно ниски цени и пак се отказах. Работя на смени и ми е трудно да се настроя на вълна изкуство, рисувам от време на време, имам към 15 недовършени картини и само една изложба, от която ми останаха само разходи.

Веселина Иванова

Здравейте! Много съм впечатлена от труда който сте вложили за да създадете напътствия за начин на реализация . Имах нужда от това . Рисувам от скоро и съм самоук художник . Придобих малко самочувствие когато познати,приятели и други хора ми харесаха картините Но… само толкова Започнах да ги подарявам. Не мога да спра да рисувам ,защото открих себе си . Надявам се да да ми помогнете да реализирам част от вложения от мен труд /макар и малко / Очаквам с нетърпение следващия клип На вас желая успех и здраве . Благодаря!

Нина К.

Здравейте!Изгледах видеото, би ми било полезно да проследя и другите видеа!Ще бъдете полезен за творците, тъй като въпроса с продажбите е проблем пред всеки художник, все още с не утвърдени име.Успех Ви желая.Очаквам с интерес!!!

Mariya Georgieva

Адмирации за доброто, което сте решил да направите, като помогнете на творческите личности да реализират продажби. Поздравления за успеха, който имате и успявате да се издържате с продажбата на картините Ви. Изгледах първото видеото, а следващите видеа кога ще чуем и видим? Право да си кажа аз от -98 г. рисувам икони. Много икони съм нарисувала и продала, но за издръжка разчитах на работата като учител. Сега вече съм пенсионер. Погледнах коментарите. Потребители са гледали първото видео преди 12 дена, а второ кога ще има? .

Кацарски Иван

Дамяне, извинявай, че минавам на ти, така го чувствам! Много ми хареса и заинтригува видеото! Изгледах само първият модул, сега не мога да изгледам и другите, ще пътувам. Определено ме заинтригува!

Десислава Дочева

Благодаря за видеото! Чудесно е! Очаквам с нетърпение следващите. Желая Ви успех!

Миглена Гюрджеклиева

Много бавно рисувам,само когато ми се рисува извършвам когато много ми харесва . Вие за колко време рисувате една картина50/35см.примерно? Благодаря за видеото,чудесно е! Аз рисувам от година и ми е приятно,полезно и вдъхновяващо да ви гледам и чувам по темата!Очаквам следващото с радост! Успехи желая!!!

Недка Драгнева

Благодаря за видеото и най вече за достъпният език на който говорите. Аз също като Вас исках да уча в художествената гимназия в гр.Казанлък ,но баща ми не ми позволи с думите -художник къща не храни. Но носиш ли го в себе си ,един ден си сбъдваш мечтата.От 8 години имам собствен магазин в който продавам мои и чужди картини и произведения. Много обичам работата си ,но за съжаление не мога да се самоиздържам с нея.Така ,че ми е интересно и ще следя с удоволствие видеата Ви за да разбера къде и в какво греша.Благодаря и хубав и усмихнат ден!

Любка Балабанова

Благодаря за видеото! Самоук художник съм, старая се да се самоусъвършенствам . Картините ми са реалистични.Харесват се много и имам няколко продажби, но не достатъчно. Ще очаквам следващото видео.

Станка Георгиева

Благодаря Дамян Петров! Самоук художник съм. Никога не съм учила изобразително изкуство. Имам вече доста картини – смесица от реализъм и абстрактност. Апартамента ми е пълен с картини. Вече се чюдя къде да ги сложа, а и как да си купя материали. Но не мога да спра да рисувам. Имам много въпроси, но не знам към кого да се обърна. Изгледах видео 1. Ще очаквам с интерес следващите.
За твоите картини – адмирации! Прекрасни! Реализъм, топли цветове, много настроение.

Даниела

Очаквам следващите Ви презентации

Дамян Петров

Чудесна! Радвам се, че то харесва информацията

Веселина Апостолова

Вашият ентосиазъм е заразителен.Имах необходимост от това.Аз не съм художник,обожавам да рисувам,но по независими от мен причини не стигнах до необходимото образование.Ще изгледам с голямо удоволствие останалите видеа.

Мария Атанасова

Интересно видео,поздравления Дамян за смелостта и за това да ,,предадеш нататък,,.Дано помогне на повече творци да реализират себе си във България!

Татяна

Приятно и искрено, печелите доверие с личното си излъчване. Успех!

Корнелия

Поздравления, с чудесно настроение зарежда това видео! Очаквам следващото! Благодаря!

Павлета

Полезно видео! Ще очаквам следващото. Благодаря и успех!

Стефка

Здравей Дамян! Хареса ми видеото и ще очаквам следващото!

Tileva Tileva

Благодаря. Интересува ме психическата нагласа на самоукият художник.Особено при участие в изложби. Пристигат училите и пуфтят и обиждат, излагали сме се..
Ти знаеш, че си дал най- доброто до тоя момент. Дори имаш и продадена картина, колегите ти също. Но професионалните създават натиск, че снемаш нивото за художник.

иван ковачев

С рисуване повече от 10 години на сувенири си изкарвах хляба но последните 1-2 години ми остава само рисуването искам да започна с картини но вече съм на 55 години без име без стил, а има такива майстори които едва пробиват но пък ми се рисува доколкото мога ще опитам а и твоето видео ми помогни за което ти благодаря.

Крум Крумов

Здравей Дамян! Страхотно начало, ще те следя с интерес.

Надка Иванова

Харесва ми това, че сте добронамерен и споделяте своя опит с нас-вашата аудитория.Благодарим!

Наташа Кирилова

Здравейте! Изключително простичко и от сърце споделяте наистина неща, които ме вълнуват в момента. Харесвам и оценявям помощта ви! Благодаря!

Tаня Груева

Наистина много полезно видео за самоуки и начинаещи художници. Благодаря!

Славина Петкова

Хубаво първо видео.Проектът изглежда интересен и би бил в помощ на художници като мен.

Даниела

Страхотно видео, браво! 🙂 Забавно и полезно за всеки начинаещ художник! 🙂

Антоанета Гамалова

Браво момче. Това е най трудно да продадеш картина

Валентин

Маестро поздравления за чудесната картина която виждам зад Вас!
Видеото не мога да го видя цялото и не мога да го коментирам

Хубаво видео! Очаквам второто с нетърпение 🙂

Красимира

Чудесно начинание!Няма проблем с видеото,очаквам с нетърпение следващите,благодаря за споделянето!

Дешка Миладинова

Добро утро Дамян! Току-що опитах да гледам видеото но е невъзможно. Прекъсва и накъсва картината на всяка секунда.Убедена съм ,че си го гледал а може би нещо друго е причината.Благодаря . Ел.захранването ми е нормално.Всичко ще е наред .

Shopping Cart
Scroll to Top