ВИДЕО 1

Формулата за Творчески Успех

Ще се радвам да споделиш мнението си в коментарите по-долу

Абонирай се
Уведомете за
guest

111 Коментари
Най-новият
Най-старият
Вградени обратни връзки
Покажи всички коментари
Фили

Благодаря за хубавата лекция! Ще изгледам с удоволствие и останалите видеа!

Китова

Благодаря! Изгледах първото видео, ще очаквам с интерес следващите! Възхищавам Ви се, че помагате с желание!

Дамян

Благодаря! Наистина се надявам да съм полезен! 🙂

Елка

Благодаря много за полезното видео. Очаквам с нетърпение следващите.

Дамян

Благодаря! Радвам се, че ти е харесало! 🙂

Миглена

Благодаря, Дамян
Радвам се, че те открих. Онова, което разказа много прилича на моята опитност към момента. Насочвам се към следващия епизод 🙂

Цветелина

Супер лекция! Много важно!

Дамян Петров

Благодаря! Радвам се, че ти е харесала!

Жулиета Иванова

Прекрасно решение за този мини курс! Възхищавам се на цялото ви творчество !Аз съм самоук художник, а съм и на доста години, но това не ми пречи да рисувам и да искам да се уча! Обожавам реалистката, живописта.Картините ви са изключителни. Не мога да им се нарадвам.
Благодаря ви за всичко.

Дамян Петров

Благодаря!

Венета Атанасова

Интересно, очаквам следващата стъпка

Дамян Петров

Скоро….

Стилиян

Наистина много добро видео. Аз познавам художници, които не рисуват защото не могат да продават. Аз съм твърдо убеден, че ще рисувам въпреки тези трудности. Споделям мнението, че картините трябва да са с високо качество. От собствен опит знам, че за да продавам по-лесно е важно да правя картините според желанието на клиентите. Така нещата се случват по-добре.

Дамян Петров

Да, продажбите са важни! Без тях човек не може да се занимава само с изкуство…

Надя Сиамес

Хубаво, много зареждащо и силно мотивиращо видео.Поне аз така го почувствах. Имах нужда от нещо такова, защото от дълго време се чувствам като в задънена улица. Очаквам с нетърпение следващите видеа. Благодаря за това което правиш Дамяне ! Желая ти успех !

Дамян Петров

Чудесно! Радвам се, че съм бил полезен Надя!

Зорница

Благодаря за споделения опит и енергия! Успех!

Ели

Много благодаря за видеото! Чудесно е!

Марияна Георгиева

Благодаря Ви, г-н Петров -,за споделения опит, за Вашата непринуденост, за красотата, която създавате /картините Ви са прекрасни/! Очаквам с нетърпение следващото видео!

Дамян Петров

Чудесно! 🙂 Радвам се, че съм бил полезен!

Виолета Янева

Много полезно видео ,Дамян! Благодаря ти ,че споделяш това с всички творци! С нетърпение чакам видео 2 .

Дамян Петров

Радвам се, че съм полезен!

Krasimira Staleva

Благодаря за откровеността,за непринудения разказ за перипетиите, през които преминават повечето от нас! Такава е самата истина! Трудно е да нарисуваш картина, но най-трудно е да я продадеш!
Страхотно видео! Ако някой художник се е отчаял, трябва да го гледа! Това видео е лекарство за душата на твореца!
И преди съм попадала на Ваши публикации и са ми помагали! Благодаря за споделения опит!

Дамян Петров

Радвам се, че съм полезен! 🙂

Иванка

Прекрасни уроци

Дамян Петров

Мерси! 🙂 Радвам се, че съм полезен!

Даниела

Здравей Дамян,
Видеото е послание към тези, които искат да успеят там, където и ти търсиш по-нататъшна и още по успешна реализация. То, освен че ще помогне на много творци, е посяване на мощно кармично семе (според стара източна философия). Радвам се да се докосна до пътя на такива позитивни прекрасни млади хора като тебе.
Видеото излъчва непосредственост и благопожелание, затова е силно и заинтрегува.
Със сигурност продълженията му ще бъдат интересни и за тези, които си мислят, че знаят вече всичко в този бранш.
В очакване
Даниела

Дамян Петров

Мерси! 🙂

Диана

Благодаря, г-н Петров за споделеният опит, видеото ми беше много полезно.
Очаквам следващото с интерес.

Дамян Петров

Радвам се, че съм полезен! 🙂

Руслан Савов

Здравей г-н Петров, видеото беше много добро (предстоят явно още по-добри)! Трите стъпки може да се отнесат, към всяко изкуство, затова според мен видеото е много полезно! Аз не съм художник, макар, че съм се опитвал малко да рисувам… И аз вярвам, че и за изкуството има място (писатели, художници, комозитори и всяко друго)… Въпрос на нагласа е да може човек да се покаже и наложи. Това е работа като всяка друго, колкото може човек да работи и да изкара пари от каквото и да е друго толкова и от това, стига да има талант и упоритост да го развие… Макар, че според Рей Бредбъри човек може да твори всичко стига да се научи, тоест дори и талант не е нужен много, а ищах да се научиш… Има една негова книга “Дзен в изкуството да пишеш”… Според него всеки талант е свързан с много много опити и брак, докато се стигне съвършенството, тоест примерно човек ако реши да се научи да рисува, трябва целенасочено да се хване с това. Рисувайки много в един момент ще превърне опитите в рефлекс… 🙂 Благодаря за видеото!

Дамян Петров

Моля! 🙂 Радвам се , че мога да съм полезен!

Ивелина Иванова

Благодаря много за видеото. Някои мисли споделям и аз . Мислех ,че изкуството няма почва у нас, но от скоро промених нагласата си Беше ми много полезно. Очаквам следващото с нетърпение.

Дамян Петров

Чудесно! Радвам се, че съм полезен! 🙂

Еленита

Дамяне, безценен си! Полезно и мотивиращо видео, но с нетърпение очаквам следващите видеа! Благодаря ти!

Дамян Петров

Радвам се че съм полезен! 🙂

Полина

Благодаря ви ! Чакам с нетърпение и останалите видеа !

Дамян Петров

Радвам се че съм полезен!

Мариана

Изгледах с интерес! Браво за труда и готовността да споделяте!
Полезно, мотивиращо и зараждащото!
Благодаря!
Чакам следващите!
УСПЕХ!

Дамян Петров

Чудесно! Радвам се, че съм полезен!

Виктория Иванова

Не всеки е готов да сподели опита си, това е рядкост, защото само истински удовлетворените творци споделят опита си. Много мотивиращо, но и пораждащо още и още въпроси. Благодаря!

Дамян Петров

Радвам се , че съм полезен!

Пенка Гечкова

Благодаря! Видеото е мотивиращо.

Дамян Петров

Чудесно! Радвам се, че съм полезен!

Живка Кирова

Добро въведение и наистина стъпка едно ме изненада, но след като се замислих, установих, че логично това, което казвате!

Дамян

Всичко, което казавам е плод на многогодишен опит и дълбок анализ 🙂

Зорка

Поздрявам те за благородството и желанието да бъдеш полезен, да дадеш надежда и вяра на отчаяните.
Очаквам следващото видео.
Бъди благословен!

Тодор Станков

Самоук художник съм. Имах период в който чрез аукцион съм продавал репродукции, но исках да измислям свои неща. Те трудно се продават, сайта се скапа и вече не вървяха или ми се предлагаха обидно ниски цени и пак се отказах. Работя на смени и ми е трудно да се настроя на вълна изкуство, рисувам от време на време, имам към 15 недовършени картини и само една изложба, от която ми останаха само разходи.

Веселина Иванова

Здравейте! Много съм впечатлена от труда който сте вложили за да създадете напътствия за начин на реализация . Имах нужда от това . Рисувам от скоро и съм самоук художник . Придобих малко самочувствие когато познати,приятели и други хора ми харесаха картините Но… само толкова Започнах да ги подарявам. Не мога да спра да рисувам ,защото открих себе си . Надявам се да да ми помогнете да реализирам част от вложения от мен труд /макар и малко / Очаквам с нетърпение следващия клип На вас желая успех и здраве . Благодаря!

Нина К.

Здравейте!Изгледах видеото, би ми било полезно да проследя и другите видеа!Ще бъдете полезен за творците, тъй като въпроса с продажбите е проблем пред всеки художник, все още с не утвърдени име.Успех Ви желая.Очаквам с интерес!!!

Mariya Georgieva

Адмирации за доброто, което сте решил да направите, като помогнете на творческите личности да реализират продажби. Поздравления за успеха, който имате и успявате да се издържате с продажбата на картините Ви. Изгледах първото видеото, а следващите видеа кога ще чуем и видим? Право да си кажа аз от -98 г. рисувам икони. Много икони съм нарисувала и продала, но за издръжка разчитах на работата като учител. Сега вече съм пенсионер. Погледнах коментарите. Потребители са гледали първото видео преди 12 дена, а второ кога ще има? .

Кацарски Иван

Дамяне, извинявай, че минавам на ти, така го чувствам! Много ми хареса и заинтригува видеото! Изгледах само първият модул, сега не мога да изгледам и другите, ще пътувам. Определено ме заинтригува!

Десислава Дочева

Благодаря за видеото! Чудесно е! Очаквам с нетърпение следващите. Желая Ви успех!

Миглена Гюрджеклиева

Много бавно рисувам,само когато ми се рисува извършвам когато много ми харесва . Вие за колко време рисувате една картина50/35см.примерно? Благодаря за видеото,чудесно е! Аз рисувам от година и ми е приятно,полезно и вдъхновяващо да ви гледам и чувам по темата!Очаквам следващото с радост! Успехи желая!!!

Недка Драгнева

Благодаря за видеото и най вече за достъпният език на който говорите. Аз също като Вас исках да уча в художествената гимназия в гр.Казанлък ,но баща ми не ми позволи с думите -художник къща не храни. Но носиш ли го в себе си ,един ден си сбъдваш мечтата.От 8 години имам собствен магазин в който продавам мои и чужди картини и произведения. Много обичам работата си ,но за съжаление не мога да се самоиздържам с нея.Така ,че ми е интересно и ще следя с удоволствие видеата Ви за да разбера къде и в какво греша.Благодаря и хубав и усмихнат ден!

Любка Балабанова

Благодаря за видеото! Самоук художник съм, старая се да се самоусъвършенствам . Картините ми са реалистични.Харесват се много и имам няколко продажби, но не достатъчно. Ще очаквам следващото видео.

Станка Георгиева

Благодаря Дамян Петров! Самоук художник съм. Никога не съм учила изобразително изкуство. Имам вече доста картини – смесица от реализъм и абстрактност. Апартамента ми е пълен с картини. Вече се чюдя къде да ги сложа, а и как да си купя материали. Но не мога да спра да рисувам. Имам много въпроси, но не знам към кого да се обърна. Изгледах видео 1. Ще очаквам с интерес следващите.
За твоите картини – адмирации! Прекрасни! Реализъм, топли цветове, много настроение.

Даниела

Очаквам следващите Ви презентации

Дамян Петров

Чудесна! Радвам се, че то харесва информацията

Веселина Апостолова

Вашият ентосиазъм е заразителен.Имах необходимост от това.Аз не съм художник,обожавам да рисувам,но по независими от мен причини не стигнах до необходимото образование.Ще изгледам с голямо удоволствие останалите видеа.

Мария Атанасова

Интересно видео,поздравления Дамян за смелостта и за това да ,,предадеш нататък,,.Дано помогне на повече творци да реализират себе си във България!

Татяна

Приятно и искрено, печелите доверие с личното си излъчване. Успех!

Корнелия

Поздравления, с чудесно настроение зарежда това видео! Очаквам следващото! Благодаря!

Павлета

Полезно видео! Ще очаквам следващото. Благодаря и успех!

Стефка

Здравей Дамян! Хареса ми видеото и ще очаквам следващото!

Tileva Tileva

Благодаря. Интересува ме психическата нагласа на самоукият художник.Особено при участие в изложби. Пристигат училите и пуфтят и обиждат, излагали сме се..
Ти знаеш, че си дал най- доброто до тоя момент. Дори имаш и продадена картина, колегите ти също. Но професионалните създават натиск, че снемаш нивото за художник.

иван ковачев

С рисуване повече от 10 години на сувенири си изкарвах хляба но последните 1-2 години ми остава само рисуването искам да започна с картини но вече съм на 55 години без име без стил, а има такива майстори които едва пробиват но пък ми се рисува доколкото мога ще опитам а и твоето видео ми помогни за което ти благодаря.

Крум Крумов

Здравей Дамян! Страхотно начало, ще те следя с интерес.

Надка Иванова

Харесва ми това, че сте добронамерен и споделяте своя опит с нас-вашата аудитория.Благодарим!

Наташа Кирилова

Здравейте! Изключително простичко и от сърце споделяте наистина неща, които ме вълнуват в момента. Харесвам и оценявям помощта ви! Благодаря!

Tаня Груева

Наистина много полезно видео за самоуки и начинаещи художници. Благодаря!

Славина Петкова

Хубаво първо видео.Проектът изглежда интересен и би бил в помощ на художници като мен.

Shopping Cart
Scroll to Top