Здравейте! 🙂
Тук може да споделите вашите мнения и препоръки.
Изключително много ценя искреността ви! Нека преди всичко да бъдем себе си…

Картини за дома от художника Дамян Петров - реоритетът ми винаги са били моите почитатели и затова реших да направя следното. Знам, че не всеки може да си позволи да плати наведнъж картината, която си е харесал. Това е причината вече да предлагам опцията за разсрочено плащане. 


“Да имитираш другите е неизбежно. Позорното е да имитираш себе си.” – Пабло  Пикасо


Изпратете ми съобщението си от формата по-долу:

Ще се радвам да попълниш и специалната ми анкета

за да мога да съм максимално полезен.

🙂 🙂 🙂

КЪМ АНКЕТАТА


Отзиви на клиенти:

Камелия Савова
  Художникът Дамян Петров изпраща картините на клиентите си с изключително внимание. Начинът, по който ги опакова, е професионален - има както вътрешна опаковка, така външна. Разбирането на художника за запазване на картината е оформило и подхода за нейното изпращане до клиента. Така, че картините на Дамян стигат до клиентите в оригиналния си вид. И нещо също важно: художникът винаги изпраща, заедно с кратината, и послание с благодарност до клиента, като ценител на изкуството му.  
Гена Райчева
  Наскоро си купих картина с къща от Боженци, от Дамян. Случайно попаднах на неговите картини и те много ме впечатлиха с реализма си, с топлите тонове и зареждащата енергия. Силно впечатление ми направи и специалното отношение, което има към всеки клиент. Много талантлив млад художник, който има качествата да стане много успешен и известен художник! Препоръчвам ви да разгледате и другите му картини, и ако имате поне една в дома си, ще усетите как ви зарежда с позитивната си енергия.  
Марияна Христова
  Що се отнася до отношението на Дамян към картините, които изпраща, то е повече от коректност. Истинско удоволствие да се контактува с него. Има цялото ми уважение и благодарност. Радостна съм, че го имам за приятел.  
Галя Христова
  Благодаря на Дамян за прекрасните картини, които направиха живота ми по-красив! Личното отношение към всеки от нас, който се е докоснал до неговото творчество му прави чест! Благодаря!  
Ани Кюркчиева
  Познавам Дамян от 3 години, когато купих първите си две картини от него. Бяха изложени в картинната галерия в Севлиево. Картините ме завладяха от пръв поглед. В момента притежавам повече от 10 негови картини. Основно картините са ми стари български къщи и пейзажи.Като гледам старите къщи се чувствам горда, че съм българка, толкава добре е уловен начина на живот на българина. Пейзажите те карат да се пренесеш в един свят като в приказките. Моето мнение за красотата и колоритността на картините на Дамян се споделя и от хора от моята компания, които за кратко време си закупиха 5 негови картини. Редовно следя страницата му и всичко, което създава ми харесва, ако имам възможност бих си купувала всичко, което е създал. Пожелавам му здраве и още дълго време да ни радва с прекрасните си творби.  
Смилена Друмева
  С радост ще дам своето мнение, а то е отлично и коректно отношение, бърза и безпроблемна доставка. Загриженост към клиента, изразяваща се в информативни имейли и интересни статии. Препоръчвам. Да не забравяме и прекрасните картини, които днес красят моят дом.  
Венета Василева
  Изключително много ми допада колорита и струящата светлина в пейзажите на Дамян Петров! Мога да ги гледам с часове. Излъчват такова настроение, уют, топлина, хармония на цветове,усещания и форми! Бих се радвала да имам много от тях! Никога не сме се виждали на живо, но впечатленията ми от няколко разговора по телефона са, че Дамян е изключително отзивчив, позитивен и слънчев като картините си! Желая му много вдъхновение и енергия!  
Динчо Бинев
  Първата ми виртуална среща с Дамян е от ,,Академия на здравето", където се впечатлих от начина на живот, който е избрал и успехите, които е постигнал. След това се запознах и с неговото творчество. До момента имам 5 негови картини и съм изключително доволен от коректните взаимоотношения. Възможността да имаш оригинална негова картина на изплащане е чудесен начин да притежаваш частица от природата и българското в своя дом.  
Елмира Николаева
  Дамян рисува много хубаво! Всичките му произведения са чудесни. Останах приятно изненадана от любезното му отношение към мен, когато реших да си купя картина. Получих ценни съвети и мил жест, което направи покупката специална. Дамян, желая ти здраве и още по-големи творчески успехи! Благодаря!  
Русанка Начева
  Дамян е много внимателен и отзивчив към клиентите си. Накара ме да се почувствам специална. Към поръчаната картина получих подарък, картичка с мило пожелание, сертификат и календар за новата година. Благодаря ти Дамян за невероятното отношение и отзивчивост.  
Бонка Йорданова
  Имам картина на Дамян Петров и тя внася топлина и красота в динамиката на забързаното ми ежедневие. В кабинета ми, на работното ми място, заедно с още няколко картини правят атмосферата по-приятна за работа, а и посетителите остават приятно изненадани. Желая на Дамян Петров още творчески успехи, здраве и щастие!  
Рада Колева
  Когато си купите картина от Дамян Петров, тя пристига добре опакована и с благодарност, че сме избрали негова творба! За Коледа дори получих календар с негови картини. Винаги с интерес следя новите неща, които публикува и с голямо възхищение се радвам на творбите му! Пожелавам успех!  
Доротея Андонова
  Картините на Дамян наистина са от душата му - вълнуващи и уникални!!! Когато трябва отново да си взема картина, определено ще си поръчам от него! Успех и късмет му желая от сърце!  
Ваня Русанова
  Дамян е невероятен човек. Не знам как успява да бъде толкова мил и отзивчив към всички. За това е нужна голяма сила и огромно сърце. Имам 3 негови оригинални картини и 2 репродукции. Още след първият разговор с него, се почувствах като стар негов приятел, което ме впечатли и спечели. Получих картините перфектно опаковани, придружени със сертификат, картичка и едни уникални бонбони.  
Светлана Пройнова
  Поръчах си една картина, репродукция от Дамян Петров. Останах впечатлена от вниманието, любезността и точността на художника. Абсолютно всички картини ми харесват, те "говорят" и се потапям в атмосферата им. Често влизам в профила му, за да ги разглеждам. Със сигурност ще си поръчам и други. Пожелавам му още много вдъхновения за да твори!!!  
Стайка Стоянова
  Истинско удоволствие е да получиш картина от Дамян Петров. Придружена с пожелания, напътствия и съвети от поръчката до доставката, през цялото време той се интересува дали е това което си очаквал, дали има някаква повреда и дали всичко е в срок. Отношение, което много рядко се случва - приятелско, любезно и добро. В лицето на Дамян намираш не само добрия художник, но и истински приятел.  
Марияна Йорданова
  Когато за първи път харесах и купих картина на Дамян мислех че ще бъде трудно доставянето й. Не знаех и дали наистина на живо ще ми хареса толкова, както я виждам в сайта. Всичките ми притеснения се разсеяха, щом се чух с Дамян по телефона. Искрен, ведър глас, спечели доверието ми. Отзивчивчиво ми обясни всички опции за изпращане и плащане, дори възможност да избера начин най-удобен за мен... Мило чувство предизвика у мен жеста на Дамян с поздрав и малък подарък към своя купувач. Той бе жест на благодарност на твореца, че е оценено творчеството му и излиза извън рамките на обикновената покупко продажба. Почувствах се специална. Днес имам 3 картини на Дамян, на път е и четвърта. Удоволствие е за мен да общувам с млад, позитивен и "пъстър" човек, отражение на своите красиви картини.  
Виолета Илиева
  Моята картина я спечелих на търг. Веднага след приключването на търга получих съобщение кога и как ще получа картината си. Всичко беше точно. Картината беше много внимателно опакована и имаше специална картичка за нас по случай сребърната ни сватба. Благодаря ти! 🙂  

 

Лого Дамян Петров Арт

Абонирай се
Уведомете за
guest

16 Коментари
Най-новият
Най-старият
Вградени обратни връзки
Покажи всички коментари
Ирена и Петър

“Изкуството отмива от душата прахта на ежедневието.”

Горди притежатели сме на две прекрасни картини на Дамян.Искрено благодарим, за доброто отношение и милите жестове който получихме със картините. Винаги много внимателно обгрижени и опаковани, със красива картичка и сертификат. Картините ни от Дамян, ни правят щастливи и усмихнати винаги като ги погледнем. Пожелаваме ти много творчески успехи и щастие.

Светлана Пройнова

Здравейте ! Казвам се Светлалана Ст. Поръчах си една картина , репродукция от Дамян Петров. Останах впечатлена от вниманието , любезността и точността на художника. Абсолютно всички картини ми харесват, те ” говорят” и се потапям в атмосферата им. Често влизам в профила му , за да ги разглеждам. Със сигурност ще си поръчам и други. Пожелавам му още много вдъхновения за да твори !!!

Rossitza Dineva

Prekrasni kartini,ot tiah strui lubov,dobronamerenost,pozitivizam.Ot vsiaka kartina blika toplina i svetlina.Stila na risuvane e interesen i lichen.Pojelavam tvorcheski uspehi na talantlivia mlad tvorez!!!

Христина

Картините на Дамян Петров са прекрасни!
Когато ги гледам се пренасям в друг свят!
Свят който е пълен с топлина!Топлина която ме обгръща и ме кара да забравя светът около мен!
Прекрасно е да познавам(дори и отдалеч)такъв талант!
Изпълнен с нежност и красота!
Очарованието което внася в картините си е …неописуемо!
Показва своята добрата и нежна душа!!!
Пожелавам му:
дълги творчески успехиѝ
И винаги да остане творец с красива душа!

Ани Кюркчиева

Познавам Дамян от 3 години, когато купих първите си две картини от него.Бяха изложени в картинната галерия в Севлиево.Картините ме завладяха от пръв поглед.В момента притежавам повече от 10 негови картини.Основно картините са ми стари български къщи и пейзажи.Като гледам старите къщи се чувствам горда , че съм българка, толкава добре е уловен начина на живот на българина.Пейзажите те карат да се пренесеш в един свят като в приказките.Моето мнение за красотата и колоритността на картините на Дамян се споделя и от хора от моята компания, които за кратко време си закупиха 5 негови картини.Редовно следя страницата му и всичко , което създава ми харесва, ако имам възможност бих си купувала всичко , което е създал.Пожелавам му здраве и още дълго време да ни радва с прекрасните си творби.

Велика Петрова

От картините на Дамян Петров блика светлина,радост,настроение.
Много добре съчетава цветовете.
С картините си сякаш ни казва:”Изпращам Ви моята любов,давам Ви моята светлина,давам Ви моята свобода.”
/Учителят Петър Дънов/

Камен Митков

Поздравления за упоритостта и отдадеността! Топлината и светлината в живопистта на Дамян позволяват на всеки да открие доброто начало в себе си..
Благодарим.

Милена

Така е Учим се.Истинския успех е в свободата.Успех.

Shopping Cart
Scroll to Top