30.03.2015

Цени и доставка


Как да поръчате от сайта?


    За да поръчате картина или репродукция от сайта ми има два начина. Единият е да се свържете с мен по имейл: damqn_dmp@abv.bg, или директно по телефона: 0898/723-800 Посочете наименованието на картината, която сте си избрали и ще уточним доставката. Другият вариант е да разгледате онлайн магазина ми и да следвате стандартните стъпки. Ако имате каквито и да било въпроси не се колебайте да ми ги зададете. Приоритетът ми винаги е бил моите почитатели да останат максимално удовлетворени от това, че са избрали моето изкуство. 🙂


Цени и отстъпки


   Цените са посочени под всяка картина. Според това дали картината е с рамка или без рамка, дали е оригинал или репродукция цените варират. Затова от бутона “изберете опция” ще може да изберете варианта, който искате. За повече от една картина получавате 10% отстъпка от общата цена (прилага се автоматично при добавяне на повече от 1 картина в количката).

   Вземете специален Промо код за 10% отстъпка на всички картини и репродукции на този линк==>>ТУК.


Доставка


   Доставката се извършва с фирма “ЕКОНТ” или“СПИЙДИ”до офис или адрес с наложен платеж (когато получите и разгледате картината, тогава я заплащате). Предлагам задължително опция преглед по време на получаването. Картините се опаковат лично от мен, за да съм сигурен, че няма да има никакъв шанс за повреда. Ако поради някаква причина (каквато и да е) картината не отговаря на очакванията Ви, имате право да я върнете на момента или в 14 дневен срок от покупката съгласно Общите Условия на сайта.


Доставка извън страната чрез “Спийди”

1 Цени и доставка
ОПЦИЯ ЗА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ
ЗА ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ ЦЪКНИ ТУК!!!


0000 Цени и доставка

-ДАМЯН-2222 Цени и доставка

1 коментар за “Цени и доставка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Call Now Button