30.03.2015

Цени и доставка


Как да поръчате от сайта?


    За да поръчате онлайн картина или репродукция от сайта е необходимо да се свържете с мен на Email, или по Телефон. Посочете наименованието на картината, която сте си избрали и аз допълнително ще се свържа с Вас за потвърждаване на поръчката. Ако имате каквито и да било въпроси не се колебайте да ми ги зададете. Приоритетът ми винаги е бил моите почитатели да останат максимално удовлетворени от това, че са избрали моето изкуство. 🙂


Цените на картините

Цените на картините са посочени след заглавието под всяка налична творба. Влезте в страницата Картини в наличност и там ще откриете всички картини, които още не са продадени и техните цени. При абониране за моите имейли всеки може да ползва 10% отстъпка за всяка поръчана картина. Можете да се абонирате напълно безплатно на този линк ТУК. За повече от една картина получавате допълнителни 10% отстъпка от общата цена. Тези намаления не важат за репродукции и по време на промоции..


Доставка до вашия дом или офис

 Доставката се извършва с фирма “ЕКОНТ” или“СПИЙДИ”до офис или адрес с наложен платеж (когато получите и разгледате картината, тогава я заплащате). Предлагам задължително опция преглед по време на получаването. Ако поради някаква причина (каквато и да е) картината не отговаря на очакванията Ви, имате право да я върнете. Картините се опаковат лично от мен, за да съм сигурен, че няма да има никакъв шанс за повреда.

Доставка в  извън страната чрез “Спийди”
1 Цени и доставка
ОПЦИЯ ЗА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ
ЗА ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ ЦЪКНИ ТУК!!! 

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Ако имаш каквито и да било въпроси не се колебай да се свържеш с мен.
Ще се радвам да помогна с каквото мога! 🙂
Телефон: 0898/723-800  цъкни ТУК за да ми се обадиш още сега…
Задаването на въпрос по никакъв начин не те обвързва с поръчка! 🙂

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ:

Твоето Име*

Твоят Имейл*

Твоето Съобщение

0000 Цени и доставка

logo_300x100_site_red Цени и доставка

1 коментар за “Цени и доставка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Лого DMP ART - Логото на Дамян Петров Арт