30.03.2015

Цени и доставка


Как да поръчате от сайта?


    За да поръчате картина или репродукция от сайта ми има два начина. Единият е да се свържете с мен по имейл: damqn_dmp@abv.bg, или по директно по телефон: 0898/723-800 Посочете наименованието на картината която сте си избрали и ще уточним доставката. Другият вариант е да разгледате онлайн магазина ми и да следвате стандартините стъпки. Ако имате каквито и да било въпроси не се колебайте да ми ги зададете. Приоритетът ми винаги е бил моите почитатели да останат максимално удовлетворени от това, че са избрали моето изкуство. 🙂


Цени и отстъпки


   Цените са посочени под всяка картина. Според това дали картината е с рамка или без рамка, дали е оригинал или репродукция цените варират. Затова от бутона “изберете опция” ще може да изберете варианта, който искате. За повече от една картина получавате допълнителни 10% отстъпка от общата цена (прилага се автоматично при добавяне на повече от 1 картина в количката).

   Вземете специален Промо код за 10% отстъпка на всички картини и репродукции на този линк==>>ТУК.


Доставка


   Доставката се извършва с фирма “ЕКОНТ” или“СПИЙДИ”до офис или адрес с наложен платеж (когато получите и разгледате картината, тогава я заплащате). Предлагам задължително опция преглед по време на получаването. Ако поради някаква причина (каквато и да е) картината не отговаря на очакванията Ви, имате право да я върнете. Картините се опаковат лично от мен, за да съм сигурен, че няма да има никакъв шанс за повреда.


Доставка в  извън страната чрез “Спийди”

1 Цени и доставка
ОПЦИЯ ЗА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ
ЗА ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ ЦЪКНИ ТУК!!! 

 

0000 Цени и доставка

 

logo_300x100_site_red Цени и доставка

 

1 коментар за “Цени и доставка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Лого DMP ART - Логото на Дамян Петров Арт