Здравей! 🙂

Преди да продължиш да четеш нататък, моля те, увери се, че отговаряш поне на едно от следните две условия:


1-во Условие:

Поканил съм те лично да предлагаме творбите ти на моят сайт?


2-ро Условие:

Картините, които рисуваш са по-добри или поне на същото ниво като тези, които са публикувани в момента на сайта ми?


Ако отговаряш дори на едно от тези две условия можеш да четеш нататък…


Условия за Регистрация за Художници


   Ако си художник, изкуството ти е на високо ниво и търсиш начин творбите ти да достигнат до своите купувачи, ти си на правилното място. Преди да разгледаме как можеш да се регистрираш като художник и да публикуваш твоето изкуство на сайта ми, нека те запозная с условията и ползите, които ще имаш от нашето партньорство.


Защо www.petrovkartini.com


 1. Сайта ми е разработен и подобряван от 2012 година с цел високо позициониране в Google, което го прави лесен за откриване.
 2. Сайта е с висока посещаймост и генерира голям трафик ежедневно от потенциални клиенти и ценители на изкуството.
 3. Имиджът, който съм градил през годините е безупречен и няма недоволни клиенти или лоша репутация за моята дейност.
 4. Сайта е бърз, лесен за ползване и постоянно се подобрява.
 5. Сайта се хоства от бързи, модерни и с висока защита сървъри, които да гарантират сигурността на всички потребители.
 6. Сайта е свързан с множество дигитални инструменти за интернет маркетинг, които допълнително допринасят за генерирането на повече трафик и продажби.

Защо да избереш да работим заедно?


 1. От 2013 година се издържам единствено с продажбата на картини основно чрез интернет и имам над 500 продадени творби.
 2. Посветил съм над 6 години и над 5000 лева в обучения по продажби и дигитален маркетинг.
 3. Поддържам връзка с над 700 почитатели на изкуството, от които над 100 са редовни купувачи.
 4. Редовно рекламирам картините на колегите в социалните мрежи където имам над 32 000 последователи.
 5. Използвам множество платени маркетинг инструменти, които помагат за повече продажби от сайта ми..
 6. Не поемаш абсолютно никакъв риск, защото няма такса да публикуваш на сайта ми.
 7. Няма договори и други обвързващи фактори. За мен коректното отношение е много важно.

Какво получаваш?


     Досегашната ми работа с колегите показа, че на всеки му е най-удобно да ми изпраща на имейла снимка на картината със заглавие, техника, размер и цена. Аз я публикувам и ако някой я поръча се свързвам с художника за да уточним доставката. Единствено трябва да бъда уведомяван, когато някоя картина вече не е налична, за да я отбележа на сайта като продадена. По този начин художниците са улеснени максимално.
     Естествено можеш всичко да си правиш сам, защото ако се регистрираш като художник получаваш:
 1. Парола и потребителско име, с които имаш постоянен достъп до сайта.
 2. Можеш да публикуваш, редактираш или изтриваш творбите, които качваш на сайта по всяко време.
 3. Получаваш достъп до специален контролен панел, от който можеш да управяляваш всичките си продукти и поръчки.
 4. Специално обучение как да публикуваш на сайта (стъпка по стъпка).
 5. Лична подкрепа и съвети от мен по всяко време.

Комисионни


   Като художник, знам колко е неприятно да даваш процент от цената на картината. Аз самият работя и с други сайтове. Повечето онлайн галерии искат минимум 30 процента. Аз реших комисионната за всяка продажба от сайта ми да е 20% от обявената цена на картината. Тук е важно да отбележа, че основен приоритет е доволният клиент, после художникът да си вземе парите и едва накрая комисионната.

   При продажба всеки художник получава имейл за регистрирана поръчка и аз допълнително се свързвам с автора, за да уточним детайлите по изпращането.


На какви условия трябва да отговарят художниците?


 1. Авторът трябва да притежава всички авторски права на творбите, които публикува.
 2. Авторът трябва да поддържа информацията за картините си актуална. Ако някоя творба е продадена или с променена цена това трябва да бъде отбелязано.
 3. При направена поръчка авторът се ангажира с опаковането и изпращането на творбата, като приложи опция преглед преди плащане. Разходите по доставката са за сметка на клиента според тарифите на куриера.
 4. Авторът трябва да не подвежда потребителите и клиетите на сайта с лъжлива информация. Изображенията на творбите, както и тяхното описание трябва да са актуални.
 5. Авторът няма право да публикува линкове към други сайтове в описанието на творбата. Художникът посочва името си като създател на творбата, но няма право да посочва координатите си като телефон за връзка, личен сайт, фейсбук профил и т. н. Пренасочването на трафика от www.petrovkartini.com към други сайтове е забранено.
 6. Всеки художник сам определя цената на творбата си, но няма право да я завишава с цел да компенсира комисионната. Първата причина за това е, че цената е един от основните фактори за продажба на една картина, а втората причина е да се избегне разминавнето в цените, което прави много лошо впечатление на клиентите. Затова ако картината струва 300 лв., такава трябва да е цената и на сайта.

Как да се регистрираш като Художник?


   За да се регистрираш е необходимо да ми изпратиш по имейл поне 10 твои авторски произведения. Аз ще ти отговоря възможно най-бързо.

   Понеже сайта е с определен имидж и вече изградена аудитория, който иска да продава чрез www.petrovkartini.com ще трябва да има предвид следните фактори:

    Държа на сайта ми да се предлагат само творби с висока художествена стойност, като за мен няма значение каква е квалификацията на художника и дали той е самоук или с образование. Произведения на изкуството, които не изглеждат професионално не мисля да са в онлайн магазина. На сайта ми винаги е било публикувано реалистично, а не абстрактно изкуство и засега ще запазя тази тенденция.

Това е всичко! 🙂

Ако имаш въпроси или искаш да се регистрираш като художник, можеш да се свържеш с мен на този имейл:

damqnpetrovdmp@gmail.com


Мнения на художници


   Съвместната ми работа с Дамян е чудесна. Сайта, на който публикувам моите творби ми дава чувство за коректност и професионално отношение към нещата. Отделно от това, всичко е направено много лесно и достъпно за клиента, подредено, ясно и точно. Като цяло е удоволствие да се работи с Дамян.

– Рухи Мехмед –


   Дамян Петров е невероятен професионалист! Той е не само талантлив и успешен художник, но в същото време той е талантлив и успешен промоутър, който помага на своите колеги-художници да реализират творбите си. “Ако вашият бизнес го няма в интернет, значи не сте в бизнеса” каза Бил Гейтс. Дамян разбира много добре това изречение – той активно използва интернет и социалните мрежи в професионалната си дейност. Освен това, в сайта си и в YouTube той публикува информация за художници, която е много полезна. Това не е всичко! Основната тайна на успеха на Дамян е неговата благоприличност и коректност по отношение на клиенти и колеги. Винаги е готов да помогне, да даде съвет и подкрепа. Благодарна съм му за сътрудничетсвото и се радвам, че съм негов бизнес партньор!

– Надежда Макаровская –


   Бях поканена да публикувам картините си в сайта на колегата Дамян Петров. Изключително съм доволна!!! Освен, че е чудесен художник, Дамян е мил и любезен, бърз и отзивчив. Когато изпитвам затруднения е насреща с актуално предложение, добро решение, изключително разбиране, добро отношение и бърза комуникация!!! Благодарение на Дамян, картините ми се виждат от по-голям кръг хора! И така положителните резултзти не закъсняха. Благодарение на вложената енергия и усилията на Дамян, голяма част от катините ми намериха своят нов дом!

– Магдалена Петкова –


Дамян Петров Арт

Shopping Cart
Scroll to Top