Използване на сайта от Художници


   Тук ще разгледаме как да използваш сайта ми, за да продаваш твоите произведения на изкуството. Следвай стъпките внимателно и се придържай към Общите Условия за Художници. Ако имаш някакви въпроси не се притеснявай да се свържеш с мен от Тук…

   Преди да използваш сайта като художник трябва да си направиш регистрация от секцията ВХОД/Моят профил  и да ми изпратиш мотивационно писмо с минимум 3 твои творби на имейла ми. След като те одобря ще активирам профила ти на Художник и можеш да следваш следващите стъпки.


ВАЖНО!!! Първо изгледай цeлите Видеа веднъж и после започни да публикуваш… 🙂


Как да публикуваш творбите си?


Как да обработиш снимките на творбите си?


Как да рамкираш картините си?

Това е линк към сайта за рамки с профила от видеото:

>> Цъкни ТУК <<


Какво се процедира при поръчки???


И накрая нека разгледаме какво се случва, когато някой си поръча твоя картина от сайта.

   След като някой е направил поръчка от сайта, ти и аз ще получаваме имейл на електронните си пощи. В моят имейла е посочено абсолютно всичко свързано с поръчката. Аз ще се свържа с теб по телефона за да доуточним изпълнението по поръчката. Тук вече трябва да се прояви професионализъм, за да се остави клиента доволен. Картината трябва да се опакова внимателно (виж Тази Статия) и да се изпрати колкото се може по-бързо, защото това прави положително впечатление. Ако имаш някакви въпроси или проблеми – винаги съм на разположение.

Радвам се, че ще работим заедно! Поздрави и много творческо вдъхновение:

Дамян 🙂

Лого Дамян Петров Арт

Shopping Cart
Scroll to Top