Книга 2


“Наръчник за Начинаещи Художници”

/ Електронна книга /


Изтеглете Книжката – Цена 9.90 лв


Untitled Книга 2

-за-начинаещи-художници-e1558028882978 Книга 2

-ДАМЯН-2222 Книга 2

В тази книга споделям безценна информация, която ми позволява вече над 7 години да се издържам от изкуството си без да рисувам по поръчка. Също така споделям тънкости, които съм изпитал във времето и съм се убедил в тяхната ефективност. Искрено се надявам да са ти максимално полезни и успешно да ги приложиш в твоята практика. Поздрави и Успех:

Дамян 🙂

Comments

 1. Ама says:

  Здравейте ,
  платих книгата през paypall . Как да я изтегля?

 2. Дамян Петров says:

  Здравей! 🙂 Извинявам се за забавянето. Изпратих достъп до книгата на имейл адреса ти. Ако имаш проблеми или въпроси – винаги съм на разположение – тел. 0898/723-800 🙂

 3. Любка Дончева says:

  Здравейте! Платих книгата през pay PAL. Въпросът ми е: от къде да я изтегля?

 4. Евелина says:

  Здравейте, господин петров,
  наредих банков превод за книгата, утре би трябвало да е при Вас. Моля да ми я паратите на мейл: evievgenieva@abv.bg, много Ви благодаря.

 5. Евелина says:

  Благодаря за бързия отговор и за многото полезна информация, която научих от сайта ви, следващата седмица е се свържа с Вас относно книгата.

 6. Дамян Петров says:

  Плащането става с дебитна карта, чрез Пай Пал (необходима е кратка регистрация). За максимално удобство на клиентите, всеки може да заплати книгата по най-удобният за него начин: с пощенски запис, по банков път или чрез куриер. За целта се свържете с мен. Важно!!! – Книгата е само в електронен вариант и се изтегля от интернет.

 7. Евелина says:

  Бихте ли обяснили как става заплащането на книгата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.