“Зимният танц на светлината” – чаша с картина

9.00 лв.

“Зимният танц на светлината” – чаша със снимка на картина. Размер на печата върху чашата – 20 x 9.5 см. Размер на чашата – височина 9.7см. / диаметър 8.2см.

Материал – керамика / Обем – 330 мл.

Чашите се изработват след като се поръчат. Отпечатването и доставката отнемат поне 3 работни дни! НЕ се препоръчва използване на съдомиялна!

Описание

“Зимният танц на светлината” – чаша със снимка на картина

   “Зимният танц на светлината” – чаша със снимка на моя картина е друг начин да се докоснете до моето изкуство. Това е чудесен начин да направите оригинален подарък на себе си или на любим човек. Чашата със снимка е изключително търсена заради своята цена и практичност. Всички чаши са отпечатани с голямо внимание към детайла и се доближават максимално до оригиналната цветност и контраст на истинската картина. Моите чаши не могат да бъдат поръчани никъде другаде освен на сайта ми www.petrovkartini.com.

   Постарал съм се да предложа максимално голямо разнообразие от избор на чаши със снимки на моите картини. Ако търсите чаша с конкретна творба просто изберете категория “чаши” и напишете заглавието на картината в полето “Търсене”. Не е необходимо да знаете цялото заглавие. Достатъчно е да напишите отделна фраза или част от заглавието.

   Резмерите на печата върху чашата са различни от тези на оригиналната картина. За да се избегне разтегляне на изображението се налага леко изрязване в долния и горния край на снимката. Крайният вариант на печата върху чашата ще е точно този, който се вижда на снимката на тази страница. Избрал съм лично най-подходящите картини, които могат да бъдат отпечатани без да се нарушава цялостта на тяхната композиция. Ако някоя от картините в  сайта не е в категория “чаши”, а желаете да си поръчате чаша с нейна снимка може да се свържите с мен. Ще обсъдим различни варианти и ще направя проекти за вас как би изглеждала конкретрната творба отпечатана върху чаша така, че да ви харесва. Не се колебайте да задавате вашите въпроси. Винаги съм на разположение и ще се радвам да помогна.

Чаша със снимка на картина. Размер на печата върху чашата – 20 x 9.5 см.

Размери на чашата – височина 9.7см. / диаметър 8.2см.

Материал – керамика.

Обем – 330 мл.

Чашите се изработват след като се поръчат.

Отпечатването и доставката отнемат поне 3 работни дни!

НЕ се препоръчва използване на съдомиялна!

 

logo_300x100_site_red-e1542146389413 "Зимният танц на светлината" - чаша с картина

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „“Зимният танц на светлината” – чаша с картина“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.