“Последните лъчи на пролетта” – дигитален печат върху платно

   Репродукция (висококачествен печат върху италианска канаваца). Репродукциите са отпечатани със специални еко мастила, които не избледняват и са изключително трайни във времето. За повече подробности вижте описанието по-долу. Никакъв риск за вас и 100% гаранция от мен – преглед преди плащане. Рекламация до 14 дни без обяснения и попълване на документи. Ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с мен. За подробности цъкнете тук=>>Как да поръчате? 

Отпечатването отнема поне 5 работни дни.

Бърза поръчка на телефон: 0898/723-800

79.00 лв.145.00 лв.

Код: 58998 Категория: Етикети: , ,

Последните лъчи на пролетта – репродукция

Последните лъчи на пролетта – 50 х 70 см.

   Репродукцията на оригинална моя картина е алтернативен начин да се докоснете до изкуството ми. Тя представлява висококачествен дигитален печат с еко мастила върху платно. Платното е опънато на дървена подрамка, точно както оригиналната картина. Мои партньори са изключително добър екип от професионалисти, които внимателно подготвят изображението за репродукцията така, че отклоненията в цветово и контрастно отношение да са минимални. Размерът на репродукцията е като на оригиналната картина – 50/70 см. За разлика от повечето репродукции на картини, които се предлагат на пазара, моите картини се тиражират само и единствено от мен и с изричното ми съгласие. Лично отговарям за качеството на всеки тираж на мое произведение.

   Всяка репродукция е обработена със специален защитен лак, който предпазва цветовете от изсивяване. Той предава гланц на изображението, което допълнително го доближава до оригиналния живописен слой. Всяко копие е със същата рамка както оригинала, което има за цел да направи така, че на практика въздействието да е същото както при автентичната картина. Всичко това прави репродукцията един прекрасен начин да внесете стил и уникалност във вашия интериор или да зарадвате любим човек. Този вариант е изключително подходящ за декорация към интериора на хотели, заведения и административни сгради (особено когато времето и парите са ключов фактор).

Защо репродукция?

   Основните причини са две. Първата е когато оригиналната картина вече е собственост на някой друг, а другата причина е, че цената е в пъти по-ниска от тази на оригиналната картина. Искам всеки да има възможността да се докосне до моето изкуство – независимо от финансовите му възможности. Да достигам до сърцата на хората, да провокирам тяхното въображение. Да успея да ги накарам да спрат за миг и да се насладят на настоящия момент, изпълнени с любов и благодарност – ето това има истинско значение за мен.

Лого Дамян Петров Арт

Тегло 2.5 кг
Размери 80 × 60 × 5 см
ИЗБЕРЕТЕ ОПЦИЯ

Принт – 50х70 см. (с рамка) – 145 лева, Принт – 50х70 см. (без рамка) – 107 лева, Принт – 35х50 см. (с рамка) – 97 лева, Принт – 35х50 см. (без рамка) – 79 лева

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за ““Последните лъчи на пролетта” – дигитален печат върху платно”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
ФИЛТЪР

Цена info Цена Изберете ценови диапазон

Категории info Категории Изберете категория

Scroll to Top