“С надежда към утрешния ден” – дигитален печат върху платно

59.00 лв.119.00 лв.

   Репродукция (висококачествен печат върху италианска канаваца). Репродукциите са отпечатани със специални еко мастила, които не избледняват и са изключително трайни във времето. Всяка картина е лакирана със специален защитен лак и е придружена със сертификат. Отпечатването отнема поне 4 работни дни. За повече подробности вижте описанието по-долу.

  Има опция за разсрочено плащане без оскъпяване и 10% отстъпка за количество. Mожете да върнете картината до 14 дни от датата на покупката. Ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с мен.

   Вземете Промо Код за 10% отстъпка на всички картини и репродукции още сега на този линк ТУК>>

  Бърза поръчка на телефон: 0898/723-800

Изчистване

Описание

С надежда към утрешния ден – репродукция

С надежда към утрешния ден – 50х70 см.

   Репродукцията на оригинална моя картина е алтернативен начин да се докоснете до изкуство ми. Тя представлява висококачествен дигитален печат с еко мастила върху платно. Платното е опънато на дървена подрамка, точно както оригиналната картина. Мои партньори са изключително добър екип от професионалисти, които внимателно подготвят изображението за репродукцията така, че отклоненията в цветово и контрастно отношение да са минимални. Размерът на репродукцията е като на оригиналната картина – 50/70 см. За разлика от повечето репродукции на картини, които се предлагат на пазара, моите картини се тиражират само и единствено от мен и с изричното ми съгласие. Лично отговарям за качеството на всеки тираж на мое произведение. Репродукцията е надписана лично от мен и съпроводена от подпис и печат.

   Всяка репродукция е обработена със специален защитен лак, който предпазва цветовете от изсивяване. Той предава гланц на изображението, което допълнително го доближава до оригиналния живописен слой. Всяко копие е със същата рамка както оригинала, което има за цел да направи така, че на практика въздействието да е същото както при автентичната картина. Всичко това прави репродукцията един прекрасен начин да внесете стил и уникалност във вашия интериор или да зарадвате любим човек. Този вариант е изключително подходящ за декорация към интериора на хотели, заведения и административни сгради (особено когато времето и парите са ключов фактор).

Защо репродукция?

   Основните причини са две. Първата е когато оригиналната картина вече е собственост на някой друг, а другата причина е, че цената е в пъти по-ниска от тази на оригиналната картина. Искам всеки да има възможността да се докосне до моето изкуство – независимо от финансовите му възможности. Да достигам до сърцата на хората, да провокирам тяхното въображение. Да успея да ги накарам да спрат за миг и да се насладят на настоящия момент, изпълнени с любов и благодарност – ето това има истинско значение за мен.

   Мисията ми е да помагам на хората чрез моето изкуство да преоткрият истинската си същност. Да оценят и изживеят момента, да почувстват вечността и красотата на мига. Искам да провокирам наблюдателя да изживее картините ми по свой собствен начин. Да си зададе въпроси, да мисли, да чувства, да интерпретира и да “довърши” картината за себе си така, както я усеща. За мен най-ценното е всеки да използва личната си визия и усещане за нещата. Обичам да карам хората да се замислят над картините ми, да усетят моментa “преди” и моментът “след”, да почувстват надеждата и вярата, носталгията и любовта. Да познаят и преоткрият себе си. Това е най-голямото удовлетворение за мен.

   Всяка една от моите картини е едно лично изживяване. Надявам се и вие да го усетите! 🙂 🙂 🙂

   С надежда към утрешния ден – репродукция (висококачествен печат върху италианска канаваца). Репродукциите са отпечатани със специални еко мастила, които не избледняват и са изключително трайни във времето. Всяка картина е лакирана със специален защитен лак и е придружена със сертификат. Отпечатването отнема поне 4 работни дни. За повече подробности вижте описанието по-долу.

   Има опция за разсрочено плащане без оскъпяване и 10% отстъпка за количество (прилага се автоматично като добавите повече от едина картина в количката). Ако решите можете да върнете картината до 14 дни от датата на покупката и да си получите парите обратно. Ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с мен. Ще се радвам да помогна.

   Вземете Промо Код за 10% отстъпка на всички картини и репродукции още сега на този линк ТУК…

 

logo_300x100_site_red-e1542146389413 "С надежда към утрешния ден" – дигитален печат върху платно

Допълнителна информация

Тегло 2.5 kg
Размери 80 × 60 × 5 cm
ИЗБЕРЕТЕ ОПЦИЯ

Оригиналната картина с рамка – 420 лева, Оригиналната картина без рамка – 395 лева, Принт върху платно 50х70 см. (с рамка) – 119 лева, Принт върху платно 50х70 см. (без рамка) – 94 лева, Принт върху платно 35х50 см. (с рамка) – 79 лева, Принт върху платно 35х50 см. (без рамка) – 59 лева, Чаша със снимка на картината – 8 лева

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „“С надежда към утрешния ден” – дигитален печат върху платно“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Call Now Button