“Последните лъчи на лятото” – оригинална картина с маслени бои на платно – 70 х 50 см.

Изчерпан

Всички продадени картини могат да бъдат поръчани като репродукции

Научте какво е репродукция от ТУК>>

   Никакъв риск за вас и 100% гаранция от мен – преглед преди плащане и връщане за моя сметка. Рекламация до 30 дни без обяснения и попълване на документи.  За подробности цъкнете тук==>>Как да поръчате? Ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с мен. Ще се радвам да помогна.

   Вземете Промо Код за 10% отстъпка на всички картини и репродукции още сега на този линк=>>ПРОМО КОД

Описание

Последните лъчи на лятото

“Последните лъчи на лятото” – оригинална картина с маслени бои на платно 50х70 см.

   Всички мои картини са нарисувани с маслени бои на платно. Маслената техника е изключително трайна и придава особена плътност на изображението. Маслените бои, за разлика от акрилните, позволяват много по-голямо насищане и придават характерния релеф на картината, а цветовете остават наситени и ярки във времето. Не случайно маслената живопис е предпочитана от много колекционери. Всички картини, нарисувани с маслени бои на платно, гарантират дълготрайност и плътност на изображението.

   Платното е опънато на специална подрамка, която позволява допълнително изпъване на платното, ако то се е отпуснало от влага или други промени в температурата. Всички картини са рамкирани и готови за окачване. Външната рамка е прекрасен вариант между цена и качество. Изработена е от специална PVC пяна, която за разлика от дървената рамка не се деформира от влага и е много по-лека. Ако рамката не Ви харесва, можете да поръчате картината без нея и да я рамкирате по ваш вкус. Имайте предвид, че както една рамка помага на една картина да изглежда по-добре, така може и да и навреди, ако не подхожда на изображението и колорита.

   Всички снимки на мои картини, които ще видите в този сайт, са специално обработени лично от мен, с цел да се доближат максимално до оригиналната цветност и контраст на картината. Настройките на монитора Ви и различното осветление (изкуствена, бяла или жълта светлина) също оказват влияние на начина по-който виждате картината в цветово и контрастно отношение. Точно поради тази причина предлагам опцията да ми върнете картината, ако по някаква причина не ви хареса.

Историята зад моите картини

   Винаги съм обичал да гледам залязващото слънце. Това е един особен за мен момент. Промяната на светлината. Топлите цветове, които превземат пространството. Чувството за вечност и преходност, което залезът предизвиква у мен. Обожавам природата и винаги съм се впечатлявал от нейната красота и неподправеност. Именно това е причината да се върна към живописта и по-специално към пейзажа.Изпепеляващи залези над реки и планини, самотни лодки на брега изпращат последните слънчеви лъчи, възрожденски къщи, църкви и мостове мълчаливо отстояват на времето. Това са моментите, които усещам по един особен начин.

   Мисията ми е да помагам на хората чрез моето изкуство да преоткрият истинската си същност. Да оценят и изживеят момента, да почувстват вечността и красотата на мига. Искам да провокирам наблюдателя да изживее картините ми по свой собствен начин. Да си зададе въпроси, да мисли, да чувства, да интерпретира и да “довърши” картината за себе си така, както я усеща. За мен най-ценното е всеки да използва личната си визия и усещане за нещата. Обичам да карам хората да се замислят над картините ми, да усетят моментa “преди” и моментът “след”, да почувстват надеждата и вярата, носталгията и любовта. Да познаят и преоткрият себе си. Това е най-голямото удовлетворение за мен.

   Всяка една от моите картини е едно лично изживяване. Надявам се и вие да го усетите! 🙂 🙂 🙂

  Последните лъчи на лятото – картина с маслени бои на платно – рамкирана и готова за окачване. Размер на платното 70 х 50 см. (размер с рамката 79 х 59 см.) Картината е лакирана със специален защитен лак за маслена живопис и е придружена със сертификат за автентичност. Платното е опънато на специална клинова подрамка, която позволява изпъването му в случай, че се отпусне вследствие на температурни влияния. Маслената техника е изключително устойчива и не избледнява във времето. Всяка картина е с доживотна гаранция! Ако решите можете да върнете картината в срок от 14 дни от датата на покупката и да си получите парите обратно – без въпроси, без проблеми!

 

logo_300x100_site_red-e1542146389413 "Последните лъчи на лятото" – оригинална картина с маслени бои на платно – 70 х 50 см.

Допълнителна информация

Тегло 2.5 kg
Размери 80 × 60 × 5 cm

Отзиви

  1. Цвети

    Прекрасна картин!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.