“Портал през вековете” – оригинална картина с маслени бои на платно – 50 х 70 см. (с рамка) – худ. Дамян Петров

   Картина с маслени бои на платно – рамкирана и готова за окачване. Маслената техника е изключително устойчива във времето и всяка картина е с доживотна гаранция! Има опция за разсрочено плащане без оскъпяване и 10% отстъпка за количество. Никакъв риск за вас и 100% гаранция от мен – преглед преди плащане и връщане за моя сметка. Рекламация до 14 дни без обяснения и попълване на документи.  За подробности цъкнете тук==>>Как да поръчате? Ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с мен. Ще се радвам да помогна.

  Бърза поръчка на телефон: 0898/723-800

430.00 лв.

ИЗЧЕРПАН

Портал през вековете

“Портал през вековете” – оригинална картина с маслени бои на платно 50х70 см.

    Всички мои картини са нарисувани с маслени бои на платно. Маслените бои, за разлика от акрилните, позволяват много по-голямо напластяване и така се получава характерния релеф на картината, а цветовете остават ярки и наситени. Маслената техника придава особена плътност на изображението и е изключително трайна във времето. Това е причината маслената живопис да е предпочитана от повечето колекционери.

   Платното е опънато на специална клинова подрамка, която позволява допълнително му изпъване, ако се отпусне от влага или други промени в температурата. За подробности вижте тази статия=>>Защо платното се отпуска? Всички картини са рамкирани и готови за окачване. Външната рамка е изработена от специална PVC пяна, която за разлика от дървената рамка не се деформира от влага и е много по-лека. Още информация на тази статия=>>Дървена или пластмасова рамка? Ако рамката не Ви харесва, можете да поръчате картината без нея и да я рамкирате по ваш вкус. Имайте предвид, че както една рамка помага на една картина да изглежда по-добре, така може и да навреди, ако не подхожда на изображението и колорита. Вижте тази статия=>>Кои са 5-те правила при избора на рамка? 

   Всички снимки на мои картини, които ще видите в този сайт, са специално обработени лично от мен, с цел да се доближат максимално до оригиналната цветност и контраст на картината. Настройките на монитора Ви и различното осветление (изкуствена, бяла или жълта светлина) също оказват влияние на начина по-който виждате картината в цветово и контрастно отношение. Точно поради тази причина предлагам опцията да ми върнете картината ако по някаква причина не отговаря на очакванията Ви. Както споделят моите клиенти, картините на живо са много по-карасиви и въздействащи отколкото на снимките.

Историята зад моите картини

   Винаги съм обичал да гледам залязващото слънце. Това е един особен за мен момент. Промяната на светлината. Топлите цветове, които превземат пространството. Чувството за вечност и преходност, което залезът предизвиква у мен. Обожавам природата и винаги съм се впечатлявал от нейната красота и неподправеност. Именно това е причината да се върна към живописта и по-специално към пейзажа.Изпепеляващи залези над реки и планини, самотни лодки на брега изпращат последните слънчеви лъчи, възрожденски къщи, църкви и мостове мълчаливо отстояват на времето. Това са моментите, които усещам по един особен начин.

Лого Дамян Петров Арт

Размер

Техника

Рамка

Тираж

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за ““Портал през вековете” – оригинална картина с маслени бои на платно – 50 х 70 см. (с рамка) – худ. Дамян Петров”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
ФИЛТЪР

Цена info Цена Изберете ценови диапазон

Категории info Категории Изберете категория

Scroll to Top