“Скритата тайна” – оригинална картина с маслени бои на платно – 70 х 50 см.

(1 клиентски отзив)

0.00 лв.

Картина с маслени бои на платно – рамкирана и готова за окачване. Размер на платното 70 х 50 см. (размер с рамката 79 х 59 см.) Картината е лакирана със специален защитен лак за маслена живопис и е придружена със сертификат за автентичност. Платното е опънато на клинова подрамка, която позволява изпъването му в случай на отпускане. Маслената техника е изключително устойчива във времето. Всяка картина е с доживотна гаранция!

Има опция за разсрочено плащане без оскъпяване и 10% отстъпка за количество (прилага се автоматично като добавите повече от едина картина в количката). Ако решите можете да върнете картината до 14 дни от датата на покупката и да си получите парите обратно. Ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с мен. Ще се радвам да помогна.

Изчерпан

Описание

Скритата тайна

“Скритата тайна” – оригинална картина с маслени бои на платно 50х70 см.

Историята зад моите картини

   Винаги съм обичал да гледам залязващото слънце. Това е един особен за мен момент. Промяната на светлината. Топлите цветове, които превземат пространството. Чувството за вечност и преходност, което залезът предизвиква у мен. Обожавам природата и винаги съм се впечатлявал от нейната красота и неподправеност. Именно това е причината да се върна към живописта и по-специално към пейзажа.Изпепеляващи залези над реки и планини, самотни лодки на брега изпращат последните слънчеви лъчи, възрожденски къщи, църкви и мостове мълчаливо отстояват на времето. Това са моментите, които усещам по един особен начин.

   Мисията ми е да помагам на хората чрез моето изкуство да преоткрият истинската си същност. Да оценят и изживеят момента, да почувстват вечността и красотата на мига. Искам да провокирам наблюдателя да изживее картините ми по свой собствен начин. Да си зададе въпроси, да мисли, да чувства, да интерпретира и да “довърши” картината за себе си така, както я усеща. За мен най-ценното е всеки да използва личната си визия и усещане за нещата. Обичам да карам хората да се замислят над картините ми, да усетят моментa “преди” и моментът “след”, да почувстват надеждата и вярата, носталгията и любовта. Да познаят и преоткрият себе си. Това е най-голямото удовлетворение за мен.

   Всяка една от моите картини е едно лично изживяване. Надявам се и вие да го усетите! 1f642 “Скритата тайна” – оригинална картина с маслени бои на платно – 70 х 50 см. 1f642 “Скритата тайна” – оригинална картина с маслени бои на платно – 70 х 50 см. 1f642 “Скритата тайна” – оригинална картина с маслени бои на платно – 70 х 50 см.

logo_300x100_site_red-e1542146389413 “Скритата тайна” – оригинална картина с маслени бои на платно – 70 х 50 см.

1 отзив за “Скритата тайна” – оригинална картина с маслени бои на платно – 70 х 50 см.

  1. Дамян Петров

    Цената е реална! 🙂

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Call Now Button