Интериорен проект


  Желайте да закачите картина на стената си, но се притеснявате дали ще стои добре? Чудите се на каква височина да я закачите? Колебаете се дали рамката ще пасва на обстановката? Не знаете колко картини са необходими за да овладеят пространството? Няма нужда да се тревожите повече. Мога да ви помогна напълно безплатно, като споделя професионалното си виждане с Вас.

   Един от най-често задаваните въпроси от клиенти е къде да си закачат картината. Всяка ситуация е строго индивигуална. Зависи от височината на помещението, от подредбата на мебелите, от наличието на други обекти, както и от чисто композиционни усещания, които са строго индивидуални за всеки. Често човек си представя едно, а после, след като закачи картината, става съвсем друго. Ако не сте сигурни къде да разположите творбата, най-добре е да се консултирате със специалист.


Интериорен проект


Интериорен-проект-за-картини Интериорен проект

Как се процедира?

  1. Изпратете ми на имейл снимки на стената където искате да закачите картината. Важно е да се вижда цялата стена и да ми посочите височината й (разстоянието от пода до тавана). Колкото по качествени са снимките токова по-добре. Най-важното е да са на фокус, затова препоръчвам да направите няколко кадъра. Ако се колебаете между различни стени, снимайте и тях.
  2. Посочете картината, която сте си избрали от сайта (може да не е само една). Така ще имам повече варианти, които да предложа. Ако има някакви допълнителни условия също ми ги изпратете на имейла.
  3. След като получа необходимата информация, ще изготвя проект на специална компютърна програма как и кои картини биха стояли най-добре в конкретният интериор. Ще ви изпратя снимките обратно по имейла, за да видите как биха изглеждали вашите картини във вашият дом. Това е! Услугата е напълно безплатна и е с цел да Ви помогна максимално! 🙂

Консултацията и изготвянето на интериорният проект по никакъв начин не Ви обвързва с поръчка!

Имате проблем с избора на картина? Изтеглете безплатната ми книжка още сега:

“СЕДЕМТЕ ЗЛАТНИ ПРАВИЛА ПРИ ИЗБОР НА КАРТИНА”


8c2b0327-df87-4730-a05c-f16b3c4234e7-e1563977994748 Интериорен проект

Untitled Интериорен проект


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.