Здравейте! 🙂
Тук може да споделите вашите мнения и препоръки.
Изключително много ценя искреността ви! Нека преди всичко да бъдем себе си…

Картини за дома от художника Дамян Петров - реоритетът ми винаги са били моите почитатели и затова реших да направя следното. Знам, че не всеки може да си позволи да плати наведнъж картината, която си е харесал. Това е причината вече да предлагам опцията за разсрочено плащане. 


“Да имитираш другите е неизбежно. Позорното е да имитираш себе си.” – Пабло  Пикасо


Изпратете ми съобщението си от формата по-долу:

Ще се радвам да попълниш и специалната ми анкета

за да мога да съм максимално полезен.

🙂 🙂 🙂

КЪМ АНКЕТАТА


Отзиви на клиенти:

Гена Райчева
 Наскоро си купих картина с къща от Боженци, от Дамян. Случайно попаднах на неговите картини и те много ме впечатлиха с реализма си, с топлите тонове и зареждащата енергия. Силно впечатление ми направи и специалното отношение, което има към всеки клиент. Много талантлив млад художник, който има качествата да стане много успешен и известен художник! Препоръчвам ви да разгледате и другите му картини, и ако имате поне една в дома си, ще усетите как ви зарежда с позитивната си енергия. 
Рада Колева
 Когато си купите картина от Дамян Петров, тя пристига добре опакована и с благодарност, че сме избрали негова творба! За Коледа дори получих календар с негови картини. Винаги с интерес следя новите неща, които публикува и с голямо възхищение се радвам на творбите му! Пожелавам успех! 
Бонка Йорданова
  Имам картина на Дамян Петров и тя внася топлина и красота в динамиката на забързаното ми ежедневие. В кабинета ми, на работното ми място, заедно с още няколко картини правят атмосферата по-приятна за работа, а и посетителите остават приятно изненадани. Желая на Дамян Петров още творчески успехи, здраве и щастие! 
Динчо Бинев
 Първата ми виртуална среща с Дамян е от ,,Академия на здравето", където се впечатлих от начина на живот, който е избрал и успехите, които е постигнал. След това се запознах и с неговото творчество. До момента имам 5 негови картини и съм изключително доволен от коректните взаимоотношения. Възможността да имаш оригинална негова картина на изплащане е чудесен начин да притежаваш частица от природата и българското в своя дом. 
Стайка Стоянова
 Истинско удоволствие е да получиш картина от Дамян Петров. Придружена с пожелания, напътствия и съвети от поръчката до доставката, през цялото време той се интересува дали е това което си очаквал, дали има някаква повреда и дали всичко е в срок. Отношение, което много рядко се случва - приятелско, любезно и добро. В лицето на Дамян намираш не само добрия художник, но и истински приятел. 
Галя Христова
  Благодаря на Дамян за прекрасните картини, които направиха живота ми по-красив! Личното отношение към всеки от нас, който се е докоснал до неговото творчество му прави чест! Благодаря! 
Русанка Начева
  Дамян е много внимателен и отзивчив към клиентите си. Накара ме да се почувствам специална. Към поръчаната картина получих подарък, картичка с мило пожелание, сертификат и календар за новата година. Благодаря ти Дамян за невероятното отношение и отзивчивост. 
Ваня Русанова
  Дамян е невероятен човек. Не знам как успява да бъде толкова мил и отзивчив към всички. За това е нужна голяма сила и огромно сърце. Имам 3 негови оригинални картини и 2 репродукции. Още след първият разговор с него, се почувствах като стар негов приятел, което ме впечатли и спечели. Получих картините перфектно опаковани, придружени със сертификат, картичка и едни уникални бонбони. 
Смилена Друмева
 С радост ще дам своето мнение, а то е отлично и коректно отношение, бърза и безпроблемна доставка. Загриженост към клиента, изразяваща се в информативни имейли и интересни статии. Препоръчвам. Да не забравяме и прекрасните картини, които днес красят моят дом. 
Венета Василева
 Изключително много ми допада колорита и струящата светлина в пейзажите на Дамян Петров! Мога да ги гледам с часове. Излъчват такова настроение, уют, топлина, хармония на цветове,усещания и форми! Бих се радвала да имам много от тях! Никога не сме се виждали на живо, но впечатленията ми от няколко разговора по телефона са, че Дамян е изключително отзивчив, позитивен и слънчев като картините си! Желая му много вдъхновение и енергия! 
Елмира Николаева
 Дамян рисува много хубаво! Всичките му произведения са чудесни. Останах приятно изненадана от любезното му отношение към мен, когато реших да си купя картина. Получих ценни съвети и мил жест, което направи покупката специална. Дамян, желая ти здраве и още по-големи творчески успехи! Благодаря! 
Виолета Илиева
 Моята картина я спечелих на търг. Веднага след приключването на търга получих съобщение кога и как ще получа картината си. Всичко беше точно. Картината беше много внимателно опакована и имаше специална картичка за нас по случай сребърната ни сватба. Благодаря ти! 🙂 
Марияна Христова
 Що се отнася до отношението на Дамян към картините, които изпраща, то е повече от коректност. Истинско удоволствие да се контактува с него. Има цялото ми уважение и благодарност. Радостна съм, че го имам за приятел. 
Ани Кюркчиева
  Познавам Дамян от 3 години, когато купих първите си две картини от него. Бяха изложени в картинната галерия в Севлиево. Картините ме завладяха от пръв поглед. В момента притежавам повече от 10 негови картини. Основно картините са ми стари български къщи и пейзажи.Като гледам старите къщи се чувствам горда, че съм българка, толкава добре е уловен начина на живот на българина. Пейзажите те карат да се пренесеш в един свят като в приказките. Моето мнение за красотата и колоритността на картините на Дамян се споделя и от хора от моята компания, които за кратко време си закупиха 5 негови картини. Редовно следя страницата му и всичко, което създава ми харесва, ако имам възможност бих си купувала всичко, което е създал. Пожелавам му здраве и още дълго време да ни радва с прекрасните си творби. 
Марияна Йорданова
 Когато за първи път харесах и купих картина на Дамян мислех че ще бъде трудно доставянето й. Не знаех и дали наистина на живо ще ми хареса толкова, както я виждам в сайта. Всичките ми притеснения се разсеяха, щом се чух с Дамян по телефона. Искрен, ведър глас, спечели доверието ми. Отзивчивчиво ми обясни всички опции за изпращане и плащане, дори възможност да избера начин най-удобен за мен... Мило чувство предизвика у мен жеста на Дамян с поздрав и малък подарък към своя купувач. Той бе жест на благодарност на твореца, че е оценено творчеството му и излиза извън рамките на обикновената покупко продажба. Почувствах се специална. Днес имам 3 картини на Дамян, на път е и четвърта. Удоволствие е за мен да общувам с млад, позитивен и "пъстър" човек, отражение на своите красиви картини. 
Доротея Андонова
 Картините на Дамян наистина са от душата му - вълнуващи и уникални!!! Когато трябва отново да си взема картина, определено ще си поръчам от него! Успех и късмет му желая от сърце! 
Светлана Пройнова
 Поръчах си една картина, репродукция от Дамян Петров. Останах впечатлена от вниманието, любезността и точността на художника. Абсолютно всички картини ми харесват, те "говорят" и се потапям в атмосферата им. Често влизам в профила му, за да ги разглеждам. Със сигурност ще си поръчам и други. Пожелавам му още много вдъхновения за да твори!!! 
Камелия Савова
 Художникът Дамян Петров изпраща картините на клиентите си с изключително внимание. Начинът, по който ги опакова, е професионален - има както вътрешна опаковка, така външна. Разбирането на художника за запазване на картината е оформило и подхода за нейното изпращане до клиента. Така, че картините на Дамян стигат до клиентите в оригиналния си вид. И нещо също важно: художникът винаги изпраща, заедно с кратината, и послание с благодарност до клиента, като ценител на изкуството му. 

 

Лого Дамян Петров Арт

Абонирай се
Уведомете за
guest

16 Коментари
Най-новият
Най-старият
Вградени обратни връзки
Покажи всички коментари
Ирена и Петър

“Изкуството отмива от душата прахта на ежедневието.”

Горди притежатели сме на две прекрасни картини на Дамян.Искрено благодарим, за доброто отношение и милите жестове който получихме със картините. Винаги много внимателно обгрижени и опаковани, със красива картичка и сертификат. Картините ни от Дамян, ни правят щастливи и усмихнати винаги като ги погледнем. Пожелаваме ти много творчески успехи и щастие.

Светлана Пройнова

Здравейте ! Казвам се Светлалана Ст. Поръчах си една картина , репродукция от Дамян Петров. Останах впечатлена от вниманието , любезността и точността на художника. Абсолютно всички картини ми харесват, те ” говорят” и се потапям в атмосферата им. Често влизам в профила му , за да ги разглеждам. Със сигурност ще си поръчам и други. Пожелавам му още много вдъхновения за да твори !!!

Rossitza Dineva

Prekrasni kartini,ot tiah strui lubov,dobronamerenost,pozitivizam.Ot vsiaka kartina blika toplina i svetlina.Stila na risuvane e interesen i lichen.Pojelavam tvorcheski uspehi na talantlivia mlad tvorez!!!

Христина

Картините на Дамян Петров са прекрасни!
Когато ги гледам се пренасям в друг свят!
Свят който е пълен с топлина!Топлина която ме обгръща и ме кара да забравя светът около мен!
Прекрасно е да познавам(дори и отдалеч)такъв талант!
Изпълнен с нежност и красота!
Очарованието което внася в картините си е …неописуемо!
Показва своята добрата и нежна душа!!!
Пожелавам му:
дълги творчески успехиѝ
И винаги да остане творец с красива душа!

Ани Кюркчиева

Познавам Дамян от 3 години, когато купих първите си две картини от него.Бяха изложени в картинната галерия в Севлиево.Картините ме завладяха от пръв поглед.В момента притежавам повече от 10 негови картини.Основно картините са ми стари български къщи и пейзажи.Като гледам старите къщи се чувствам горда , че съм българка, толкава добре е уловен начина на живот на българина.Пейзажите те карат да се пренесеш в един свят като в приказките.Моето мнение за красотата и колоритността на картините на Дамян се споделя и от хора от моята компания, които за кратко време си закупиха 5 негови картини.Редовно следя страницата му и всичко , което създава ми харесва, ако имам възможност бих си купувала всичко , което е създал.Пожелавам му здраве и още дълго време да ни радва с прекрасните си творби.

Велика Петрова

От картините на Дамян Петров блика светлина,радост,настроение.
Много добре съчетава цветовете.
С картините си сякаш ни казва:”Изпращам Ви моята любов,давам Ви моята светлина,давам Ви моята свобода.”
/Учителят Петър Дънов/

Камен Митков

Поздравления за упоритостта и отдадеността! Топлината и светлината в живопистта на Дамян позволяват на всеки да открие доброто начало в себе си..
Благодарим.

Милена

Така е Учим се.Истинския успех е в свободата.Успех.

Shopping Cart
Scroll to Top