Мнения и Препоръки


Здравей! 🙂
Тук може да споделиш своето мнение и препоръки.
Изключително много ценя твоята искреност! Нека преди всичко да бъдем себе си…

“Да имитираш другите е неизбежно. Позорното е да имитираш себе си.”  – Пабло Пикасо


Смилена Друмева
Смилена-Друмева-1 Мнения и Препоръки
 С радост ще дам своето мнение, а то е отлично и коректно отношение, бърза и безпроблемна доставка. Загриженост към клиента, изразяваща се в информативни имейли и интересни статии. Препоръчвам. Да не забравяме и прекрасните картини, които днес красят моят дом. 
Ваня Русанова
Ваня-Русанова Мнения и Препоръки
  Дамян е невероятен човек. Не знам как успява да бъде толкова мил и отзивчив към всички. За това е нужна голяма сила и огромно сърце. Имам 3 негови оригинални картини и 2 репродукции. Още след първият разговор с него, се почувствах като стар негов приятел, което ме впечатли и спечели. Получих картините перфектно опаковани, придружени със сертификат, картичка и едни уникални бонбони. 
Доротея Андонова
Доротея-Андонова Мнения и Препоръки
 Картините на Дамян наистина са от душата му - вълнуващи и уникални!!! Когато трябва отново да си взема картина, определено ще си поръчам от него! Успех и късмет му желая от сърце! 
Марияна Христова
Марияна-Христова-1 Мнения и Препоръки
 Що се отнася до отношението на Дамян към картините, които изпраща, то е повече от коректност. Истинско удоволствие да се контактува с него. Има цялото ми уважение и благодарност. Радостна съм, че го имам за приятел. 
Камелия Савова
Камелия-Савова Мнения и Препоръки
 Художникът Дамян Петров изпраща картините на клиентите си с изключително внимание. Начинът, по който ги опакова, е професионален - има както вътрешна опаковка, така външна. Разбирането на художника за запазване на картината е оформило и подхода за нейното изпращане до клиента. Така, че картините на Дамян стигат до клиентите в оригиналния си вид. И нещо също важно: художникът винаги изпраща, заедно с кратината, и послание с благодарност до клиента, като ценител на изкуството му. 
Галя Христова
Галя-Христова Мнения и Препоръки
  Благодаря на Дамян за прекрасните картини, които направиха живота ми по-красив! Личното отношение към всеки от нас, който се е докоснал до неговото творчество му прави чест! Благодаря! 
Венета Василева
Венета-Василева Мнения и Препоръки
 Изключително много ми допада колорита и струящата светлина в пейзажите на Дамян Петров! Мога да ги гледам с часове. Излъчват такова настроение, уют, топлина, хармония на цветове,усещания и форми! Бих се радвала да имам много от тях! Никога не сме се виждали на живо, но впечатленията ми от няколко разговора по телефона са, че Дамян е изключително отзивчив, позитивен и слънчев като картините си! Желая му много вдъхновение и енергия! 
Марияна Йорданова
Марияна-Йорданова Мнения и Препоръки
 Когато за първи път харесах и купих картина на Дамян мислех че ще бъде трудно доставянето й. Не знаех и дали наистина на живо ще ми хареса толкова, както я виждам в сайта. Всичките ми притеснения се разсеяха, щом се чух с Дамян по телефона. Искрен, ведър глас, спечели доверието ми. Отзивчивчиво ми обясни всички опции за изпращане и плащане, дори възможност да избера начин най-удобен за мен... Мило чувство предизвика у мен жеста на Дамян с поздрав и малък подарък към своя купувач. Той бе жест на благодарност на твореца, че е оценено творчеството му и излиза извън рамките на обикновената покупко продажба. Почувствах се специална. Днес имам 3 картини на Дамян, на път е и четвърта. Удоволствие е за мен да общувам с млад, позитивен и "пъстър" човек, отражение на своите красиви картини. 
Русанка Начева
Русанка-Начева Мнения и Препоръки
  Дамян е много внимателен и отзивчив към клиентите си. Накара ме да се почувствам специална. Към поръчаната картина получих подарък, картичка с мило пожелание, сертификат и календар за новата година. Благодаря ти Дамян за невероятното отношение и отзивчивост. 
Рада Колева
Рада-Колева-1 Мнения и Препоръки
 Когато си купите картина от Дамян Петров, тя пристига добре опакована и с благодарност, че сме избрали негова творба! За Коледа дори получих календар с негови картини. Винаги с интерес следя новите неща, които публикува и с голямо възхищение се радвам на творбите му! Пожелавам успех! 
Виолета Илиева
Виолета-Илиева Мнения и Препоръки
 Моята картина я спечелих на търг. Веднага след приключването на търга получих съобщение кога и как ще получа картината си. Всичко беше точно. Картината беше много внимателно опакована и имаше специална картичка за нас по случай сребърната ни сватба. Благодаря ти! 🙂 
Светлана Пройнова
Светлана-Пройнова-1 Мнения и Препоръки
 Поръчах си една картина, репродукция от Дамян Петров. Останах впечатлена от вниманието, любезността и точността на художника. Абсолютно всички картини ми харесват, те "говорят" и се потапям в атмосферата им. Често влизам в профила му, за да ги разглеждам. Със сигурност ще си поръчам и други. Пожелавам му още много вдъхновения за да твори!!! 
Бонка Йорданова
Бонка-Йорданова-1 Мнения и Препоръки
  Имам картина на Дамян Петров и тя внася топлина и красота в динамиката на забързаното ми ежедневие. В кабинета ми, на работното ми място, заедно с още няколко картини правят атмосферата по-приятна за работа, а и посетителите остават приятно изненадани. Желая на Дамян Петров още творчески успехи, здраве и щастие! 
Стайка Стоянова
Стайка-Стоянова-1 Мнения и Препоръки
 Истинско удоволствие е да получиш картина от Дамян Петров. Придружена с пожелания, напътствия и съвети от поръчката до доставката, през цялото време той се интересува дали е това което си очаквал, дали има някаква повреда и дали всичко е в срок. Отношение, което много рядко се случва - приятелско, любезно и добро. В лицето на Дамян намираш не само добрия художник, но и истински приятел. 
Ани Кюркчиева
Ани-Кюркчиева Мнения и Препоръки
  Познавам Дамян от 3 години, когато купих първите си две картини от него. Бяха изложени в картинната галерия в Севлиево. Картините ме завладяха от пръв поглед. В момента притежавам повече от 10 негови картини. Основно картините са ми стари български къщи и пейзажи.Като гледам старите къщи се чувствам горда, че съм българка, толкава добре е уловен начина на живот на българина. Пейзажите те карат да се пренесеш в един свят като в приказките. Моето мнение за красотата и колоритността на картините на Дамян се споделя и от хора от моята компания, които за кратко време си закупиха 5 негови картини. Редовно следя страницата му и всичко, което създава ми харесва, ако имам възможност бих си купувала всичко, което е създал. Пожелавам му здраве и още дълго време да ни радва с прекрасните си творби. 
Елмира Николаева
Елмира-Николаева-1 Мнения и Препоръки
 Дамян рисува много хубаво! Всичките му произведения са чудесни. Останах приятно изненадана от любезното му отношение към мен, когато реших да си купя картина. Получих ценни съвети и мил жест, което направи покупката специална. Дамян, желая ти здраве и още по-големи творчески успехи! Благодаря! 

36462364_1987761971270084_204484509654056960_o Мнения и Препоръки

Comments

 1. курамиянко says:

  това ли е изкуството -да прерисваш снимки и картички

 2. Ирена и Петър says:

  “Изкуството отмива от душата прахта на ежедневието.”

  Горди притежатели сме на две прекрасни картини на Дамян.Искрено благодарим, за доброто отношение и милите жестове който получихме със картините. Винаги много внимателно обгрижени и опаковани, със красива картичка и сертификат. Картините ни от Дамян, ни правят щастливи и усмихнати винаги като ги погледнем. Пожелаваме ти много творчески успехи и щастие.

 3. Светлана Пройнова says:

  Здравейте ! Казвам се Светлалана Ст. Поръчах си една картина , репродукция от Дамян Петров. Останах впечатлена от вниманието , любезността и точността на художника. Абсолютно всички картини ми харесват, те ” говорят” и се потапям в атмосферата им. Често влизам в профила му , за да ги разглеждам. Със сигурност ще си поръчам и други. Пожелавам му още много вдъхновения за да твори !!!

 4. Rossitza Dineva says:

  Prekrasni kartini,ot tiah strui lubov,dobronamerenost,pozitivizam.Ot vsiaka kartina blika toplina i svetlina.Stila na risuvane e interesen i lichen.Pojelavam tvorcheski uspehi na talantlivia mlad tvorez!!!

 5. Христина says:

  Картините на Дамян Петров са прекрасни!
  Когато ги гледам се пренасям в друг свят!
  Свят който е пълен с топлина!Топлина която ме обгръща и ме кара да забравя светът около мен!
  Прекрасно е да познавам(дори и отдалеч)такъв талант!
  Изпълнен с нежност и красота!
  Очарованието което внася в картините си е …неописуемо!
  Показва своята добрата и нежна душа!!!
  Пожелавам му:
  дълги творчески успехиѝ
  И винаги да остане творец с красива душа!

 6. Ани Кюркчиева says:

  Познавам Дамян от 3 години, когато купих първите си две картини от него.Бяха изложени в картинната галерия в Севлиево.Картините ме завладяха от пръв поглед.В момента притежавам повече от 10 негови картини.Основно картините са ми стари български къщи и пейзажи.Като гледам старите къщи се чувствам горда , че съм българка, толкава добре е уловен начина на живот на българина.Пейзажите те карат да се пренесеш в един свят като в приказките.Моето мнение за красотата и колоритността на картините на Дамян се споделя и от хора от моята компания, които за кратко време си закупиха 5 негови картини.Редовно следя страницата му и всичко , което създава ми харесва, ако имам възможност бих си купувала всичко , което е създал.Пожелавам му здраве и още дълго време да ни радва с прекрасните си творби.

 7. Велика Петрова says:

  От картините на Дамян Петров блика светлина,радост,настроение.
  Много добре съчетава цветовете.
  С картините си сякаш ни казва:”Изпращам Ви моята любов,давам Ви моята светлина,давам Ви моята свобода.”
  /Учителят Петър Дънов/

 8. Камен Митков says:

  Поздравления за упоритостта и отдадеността! Топлината и светлината в живопистта на Дамян позволяват на всеки да открие доброто начало в себе си..
  Благодарим.

 9. Милена says:

  Така е Учим се.Истинския успех е в свободата.Успех.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Искам да следя новите картини на имейла си!