Видео Уроци по Рисуване


Видео Курс

Формулата за Творчески Успех

   Тази програма е подходяща за начинаещи и напреднали художници и в нея ще разбереш:

  1. Каква е Формулата за Творчески Успех?
  2. Какви са стъпките с които рисувам и продавам моите картини?
  3. Как можеш и ти да рисуваш и продаваш своето изкуство?
  4. Кои са основните грешки, които се допускат от художниците?
  5. Полезни съвети, практики и още…

Цена: БЕЗПЛАТНО

КЪМ ВИДЕОТО


Видео Уроци по Рисуване


Всички видео обучения под формата на онлайн курс!!! 

Цена: БЕЗЦЕННО

КЪМ АРТ АКАДЕМИЯТА


Дамян Петров Арт YouTube Видео Уроци по Рисуване


Гледайте Безплатните Видео Уроци по Рисуване в YouTube


   В канала ми в YouTube ще откриете много безплатни онлайн уроци по рисуване. Показвам още много полезни практики като например как да си рамкаирате картината, как да я опаковате, как да опънете платно на подрамка, как да си правите репродукции и още много. Всички видео уроци по рисуване с маслени бои са заснети лично то мен в моето ателие. В Арт Академията има над 50 часа видеа в които подробно обяснявам докато създавам десет от моите картини. Независимо, че няма видео уроци по рисуване с акрилни бои, голяма, част от практиките които показвам са приложими за всички сфери на изобразителното изкуство – изграждане на композицията, изграждане на цветова гама и работа с цветовете, перспектива (въздушна и линейна) и т. н.


КЪМ YOUTUBE


Онлайн Уроци по Рисуване за Начинаещи


   Независимо дали целта Ви е да подобрите творческите си умения или тъкмо започвате да се занимавате с живопис, моите Видео уроци по рисуване могат да Ви помогнат. За повече от 20 години практика опитът ми показва, че има начини човек да извлече максимума от творческият си потенциал, но много художници не знаят как.

    Продажбата на нарисуваните картини също е сложен и специфичен процес. Опита ми показва, че колегите художници се затрудняват изключително много в тази стъпка. Именно това е причината да разгледам всички похвати, които прилагам през последните 10 години за да продавам успешно творбите си и да се издържам само с това без да ми се налага да раборя по поръчка. Да рисуваш това, което искаш и харесваш е наистина едно огромно удовлетворение.

   Правилната психическа нагласа и подход към създаването на картините са първите две стъпки за качествено изкуство. За съжаление информацията по темата е много противоречива и повечето хора правят грешка след грешка без да виждат желаните резултати… Аз самият съм бил точно по този начин. Това е причината да събера в едно всичко, което съм научил и приложил за себе си – за да могат повече хора да се възползват от резултатите, които постигнах. Надявам се информацията, която споделям да ти е полезна и да промени живота ти така, както промени моя!

Пожелавам Ви Успех!

Дамян 🙂

Абонирай се
Уведомете за
guest

0 Коментари
Вградени обратни връзки
Покажи всички коментари
Shopping Cart
Scroll to Top