Видео Уроци по Рисуване

Видео Курс

Формулата за Творчески Успех

   Тази програма е подходяща за начинаещи и напреднали художници и в нея ще разбереш:

  • Каква е Формулата за Творчески Успех?
  • Какви са стъпките с които рисувам и продавам моите картини?
  • Как можеш да рисуваш и продаваш своето изкуство?
  • Кои са основните грешки, които се допускат от художниците?
  • Полезни съвети, практики и още…

Цена: БЕЗПЛАТНО

КЪМ ВИДЕОТО


Видео Уроци по Рисуване


Всички видео обучения под формата на онлайн курс!!! 

Цена: БЕЗЦЕННО

КЪМ АРТ АКАДемията


Дамян Петров Арт YouTube Видео Уроци по Рисуване


Гледайте моите Видео Уроци по Рисуване в

кЪМ YouTUBE

   Независимо дали целта Ви е да подобрите творческите си умения или тъкмо започвате да се занимавате с живопис, моите Видео уроци по рисуване могат да Ви помогнат. За повече от 20 години практика опитът ми показва, че има начини човек да извлече максимума от творческият си потенциал, но много художници не знаят как.

    Продажбата на нарисуваните картини също е сложен и специфичен процес. Опита ми показва, че колегите художници се затрудняват изключително много в тази стъпка. Именно това е причината да разгледам всички похвати, които прилагам през последните 10 години за да продавам успешно творбите си и да се издържам само с това без да ми се налага да раборя по поръчка. Да рисуваш това, което искаш и харесваш е наистина едно огромно удовлетворение.

   Правилната психическа нагласа и подход към създаването на картините са първите две стъпки за качествено изкуство. За съжаление информацията по темата е много противоречива и повечето хора правят грешка след грешка без да виждат желаните резултати… Аз самият съм бил точно по този начин. Това е причината да събера в едно всичко, което съм научил и приложил за себе си – за да могат повече хора да се възползват от резултатите, които постигнах. Надявам се информацията, която споделям да ти е полезна и да промени живота ти така, както промени моя!

Пожелавам Ви Успех!

Дамян 🙂