Видео Уроци по Рисуване


Видео Курс

Формулата за Творчески Успех

   Тази програма е подходяща за начинаещи и напреднали художници и в нея ще разбереш:

 • Каква е Формулата за Творчески Успех?
 • Какви са стъпките с които рисувам и продавам моите картини?
 • Как можеш да рисуваш и продаваш своето изкуство?
 • Кои са основните грешки, които се допускат от художниците?
 • Полезни съвети, практики и още…

Цена: БЕЗПЛАТНО

КЪМ ВИДЕОТО


Видео Уроци по Рисуване


Всички видео обучения под формата на онлайн курс!!! 

Цена: БЕЗЦЕННО

КЪМ АРТ АКАДEМИЯТА


Дамян Петров Арт YouTube Видео Уроци по Рисуване


Гледайте моите Видео Уроци по Рисуване в


KЪМ YOUTUBE

Независимо дали целта Ви е да подобрите творческите си умения или тъкмо започвате да се занимавате с живопис, моите Видео уроци по рисуване могат да Ви помогнат. За повече от 20 години практика опитът ми показва, че има начини човек да извлече максимума от творческият си потенциал, но много художници не знаят как.

Продажбата на нарисуваните картини също е сложен и специфичен процес. Опита ми показва, че колегите художници се затрудняват изключително много в тази стъпка. Именно това е причината да разгледам всички похвати, които прилагам през последните 10 години за да продавам успешно творбите си и да се издържам само с това без да ми се налага да раборя по поръчка. Да рисуваш това, което искаш и харесваш е наистина едно огромно удовлетворение.

Правилната психическа нагласа и подход към създаването на картините са първите две стъпки за качествено изкуство. За съжаление информацията по темата е много противоречива и повечето хора правят грешка след грешка без да виждат желаните резултати… Аз самият съм бил точно по този начин. Това е причината да събера в едно всичко, което съм научил и приложил за себе си – за да могат повече хора да се възползват от резултатите, които постигнах. Надявам се информацията, която споделям да ти е полезна и да промени живота ти така, както промени моя! Пожелавам Ви Успех! 🙂


Безплатни Книги


Книга 1

“Седемте Златни правила при избор на Картина”

/ електронна книга /


Изтеглете Книжката – БЕЗПЛАТНО


бутон - цъкни тук

Седемте Златни правила при избор на Картина - Безплатни Книги

 


Книга 2

“Пътят на Художника”

/ електронна книга /


Изтеглете Книжката – БЕЗПЛАТНО


бутон - цъкни тук

Пътят на Художника - Безплатни Книги

Каква е цената, която човек трябва да плати, за да остане верен на себе си?


Абонамент по Имейл


Абонирайте се за моя бюлетин и получавайте извесия за нови картини директно на вашият имейл.

Получавате Напълно Безплатно:

 1. Код за десет процента отстъпка на картините и репродукциите.
 2. Ще получавате съобщение един-два пъти седмично когато има нови картини на сайта и ще сте от първите хора, които ги виждат. Така ще имате възможността да запазите вашата картина преди някой друг да я купи.
 3. Ще сте първите, които ще научавате за специални промоции, намаления и отстъпки.
 4. Ще получавате известие ако има нова статия на сайта.
 5. Ще получавате известие когато картина се разиграва на търг в социалните мрежи и така ще имате възможност да се включите в наддаването и да се сдобиете с оригинална картина на символична цена.
 6. Ще получавате важни ъпдейти за обновленя на сайта и още…

Услугата е напълно безплатна и няма скрити такси или нещо подобно. Ако желате ще можете да прекратите абонамента си по всяко едно време. Данните ви са 100% защитени съгласно нашата Политика на личните данни


Абонирайте се Безплатено още сега:


бутон - цъкни тук

Безплатен Абонамент за бюлетина на Дамян Петров Арт - безплатни


Интериорен Проект


Една от всички безплатни услуги, които предлагам е интериорен проект. Желайте да закачите картина на стената си, но се притеснявате дали ще стои добре? Чудите се на каква височина да я закачите? Колебаете се дали рамката ще пасва на обстановката? Не знаете колко картини са необходими за да овладеят пространството? Няма нужда да се тревожите повече. Мога да ви помогна напълно безплатно, като споделя професионалното си виждане с Вас.

Един от най-често задаваните въпроси от клиенти е къде да си закачат картината. Всяка ситуация е строго индивигуална. Зависи от височината на помещението, от подредбата на мебелите, от наличието на други обекти, както и от чисто композиционни усещания, които са строго индивидуални за всеки. Често човек си представя едно, а после, след като закачи картината, става съвсем друго. Ако не сте сигурни къде да разположите творбата, най-добре е да се консултирате със специалист.


Интериорен проект с картини

Как се процедира?
 1. Изпратете ми на имейл снимки на стената където искате да закачите картината. Важно е да се вижда цялата стена и да ми посочите височината й (разстоянието от пода до тавана). Колкото по качествени са снимките токова по-добре. Най-важното е да са на фокус, затова препоръчвам да направите няколко кадъра. Ако се колебаете между различни стени, снимайте и тях.
 2. Посочете картината, която сте си избрали от сайта (може да не е само една). Така ще имам повече варианти, които да предложа. Ако има някакви допълнителни условия също ми ги изпратете на имейла.
 3. След като получа необходимата информация, ще изготвя проект на специална компютърна програма как и кои картини биха стояли най-добре в конкретният интериор. Ще ви изпратя снимките обратно по имейла, за да видите как биха изглеждали вашите картини във вашият дом. Това е! Услугата е напълно безплатна и е с цел да Ви помогна максимално! 🙂

Консултацията и изготвянето на интериорният проект не Ви обвързва с поръчка!


Безплатна Консултация


Здравейте! 🙂

Ако имате въпроси – не се притеснявайте да се свържете с мен.

Ще се радвам да помогна!

Телефон: 0898/723-800  цъкни ТУК за да ми се обадиш още сега…

Имейл: damqnpetrovdmp@gmail.com

Фейсбук: www.facebook.com/Damyan.Petrov.Art


Може да се свържете с мен и чрез изпращане на съобщение през формата по-долу:


Лого - Дамян Петров Арт

Shopping Cart
Scroll to Top